dilluns, 14 de desembre del 2009

1r simulacre DUATLÓ de CABRILS, la crònica

Hola a tots!

Aquest diumenge va tenir lloc el 1r simulacre oficial de la duatló de Cabrils. La concentració era a les 8:30 al Tribike. Era el primer dia que començava a fer fred de veritat i no obstant això 30 atletes es van reunir per provar el circuit de la Duatló d'aquest any.

Vam sortir del Tribike tots junts, una volta pel poble i enfilem un corriol de pujada dels que se'n sentirà a parlar el dia de la cursa... el grup es va estirar força i no es van fer cap tipus de taps, a mesura que els duatletes acabaven el 1r tram de cursa a peu, ja agafaven la bici i enfilaven mútua amunt per completar el circuit de 20 km de btt. Aquí les diferències ja es van accentuar molt, es van anar fent grupets perquè ningú es perdés i poguessin conèixer el circuit.

El tercer tram de cursa a peu de 3km es va fer força dur, però tothom el va completar amb èxit. Tot s'ha de dir que uns quants el vàrem fer amb btt...

En acabar el simulacre, vam fer una butifarrada al Tribike que va ser una bona manera de recompensar l'esforç fet per tots i posar final a un matí molt divertit.

Recordo que avui dilluns 14 hi ha simulacre del tram de running (a les 19:30 a Can Barba, Zona esportiva de Cabrils) IMPRESCINDIBLE PORTAR FRONTAL!!!

També informo que diumenge que ve, tornarem a fer el simulacre sencer de la prova on tothom hi està convidat. (diumenge 20 a les 8:30 al Tribike).

No acabo sense agraïr la participació de tota la gent que va venir el diumenge i sobretot, l'entrega de tots els STP's que van estar allà fent que tot fos possible!