dijous, 17 de desembre del 2009

Costa Brava Xtrem Running

Prinicipi de temporada, tots estem planificant-la i mirant els reptes que ens proposem pel proper any....


Una nova alternativa pel 2010 per aquells que esteu plantejant-vos participar en una de les curses anomenades "xtreme", la 2a edició de la Costa Brava Xtrem Running que es disputarà els dies 23, 24 i 25 d'abril de 2010 entre les localitats de Blanes i Portbou..




La cursa ofereix tres possibilitats: l'itinerari xtrem, l'itinerari challenge i l'itinerari Selva Marítima.


L’Itinerari Xtrem de la Costa Brava Xtrem Running fa un total de 200 km dividits en 3 etapes. La cursa comença a Blanes i finalitza a Portbou. La primera etapa (dia 23) d’aquesta modalitat surt a Blanes i finalitza a Tossa de Mar, la sortida serà a les 15:00 h i s'ha d'estar al punt de sortida dues hores abans per revisar el material obligatori de cada competidor. El recorregut és de 25 km que s’hauran de fer en un màxim de 5 hores. La segona etapa (dia 24) surt des de Sant feliu de Guíxols i finalitza a l’Escala. El recorregut és d'aproximadament 90kms que s’hauran de fer en un màxim de 15 hores. La tercera etapa (dia 25) surt de l’Escala i finalitza a Portbou. El recorregut és de 90 km. que s’hauran de fer en un màxim de 12 hores.
El recorregut respecta quasi tot el GR92 menys en algun tram.


L’Itinerari Challenge de la Costa Brava Xtrem Running fa un total de 100 km dividits en 3 etapes. La cursa comença a Blanes i finalitza a Portbou. La primera etapa (dia 23) d’aquesta modalitat surt a Blanes i finalitza a Tossa de Mar (comarca de la Selva), la sortida serà a les 15:00 h i s'ha d'estar al punt de sortida dues hores abans per revisar el material obligatori de cada competidor. El recorregut és de 25 km i 1500 m de desnivell positiu, que s’hauran de fer en un màxim de 5 hores. La segona etapa (dia 24) transcorrerà per la comarca del Baix Empordà. El recorregut és de 50 km que s’hauran de fer en un màxim de 8 hores. La tercera etapa (dia 25) surt de Cadaqués i finalitza a Portbou (comarca de l’Alt Empordà). El recorregut és de 28 km que s’hauran de fer en un màxim de 5 hores.
El recorregut respecta quasi tot el GR92 menys en algun tram .


L’itinerari Selva Marítima és un recorregut de 25 km amb un desnivell positiu de 1500 m, que es recorrerà en una sola etapa (dia 23). Es començarà a Blanes i s'acabarà a Tossa de Mar, coincidint amb la primera etapa del recorregut Challenge. Hi haurà un límit de 5 hores per fer el recorregut.


Les inscripcions per a les curses Challenge i Xtrem es podran fer fins 20 dies abans. Per a la cursa Selva Marítima es podran fer fins a dues hores abans de la cursa tot i que es recomana fer-ho abans perque l'organització pugui garantir la disposició de regals per a tots els participants. Totes les inscripcions es poden fer a la pròpia pàgina web de la cursa.


Per a més informació us deixo l'adreça electrònica: http://www.costabravaxtremrunning.com/
Ànims "xtremistes"...
Jimbo