dimecres, 9 de desembre del 2009

Marató de Florència, la crònica (SIEMPRE POSITIVO, NUNCA NEGATIVO)

L’objectiu d' aquesta Marató era turístic i passar uns dies d' esbarjo, amb la Pepa, però ja em coneixeu, entre que tenia que fotra un cop de ma a un vilassarenc, en VICENÇ , a rebaixar la seva marca de 4:12 i que la sang calenta PIRI…….al final vaig anar mes ràpid del que volia.



Pos. : 646
Pos. M/W: 619
Pos. CAT: 153
Pett.: 938
Cognome Nome: XAVI PUIG CASANOVAS
Societa': SECCIÓ TRIATLÓ PIRI
Naz.: CATALANA
Cat.: MM35
Tempo: 03:05:09
Real Time: 03:04:36




Arribem el dijous a les cinc de la tarda i comencem a caminar pels carrers del Casc antic de Florència, es de nit però ja es veu que es molt maco. Soparet de Pizza i pasta i a dormir.

El dia següent continuem trotant per tot Florència, Palazzo Pitti, Galleria dell' Academia, Santa Croce, Ponte Vecchio, San Marco, tratorias, pizzeries, capuchinos…………….. res de descans per la cursa.

Per la tarda anem a recollir el dorsal al Estadi de Atletisme i ens trobem amb moltíssims corredors i un munt de estands de totes les marques esportives i de totes les maratons que es fan arreu d' Europa, molt agradable l’ambient.

Dissabte motxilla, tren i cap a Pisa passem part del dia a Pisa, tornem amb tren cap a Florència i ja comencem a preparar la Marató, un bon sopar, preparació de material i a descansar.


L’ endemà sona el despertador a les 6:30 baixo a esmorzar a les 7.00 i vaig caminant al lloc de concentració on havia quedat amb uns quants vilassarencs que també feien la Marató; el dia era fred amb alguns núvols, però no presentava cap perill de pluja que era el que anunciaven els homes del temps.

Vam caminar fins al lloc on deixaves les teves pertinences i aleshores havies d’agafar uns busos que et portaven el lloc de sortida, impressionant , mes de deu mil corredors, l’ambient era fantàstic.

A les 9:30 donen la sortida, surto amb el Vicenç entre el mil primers amb un ritme no molt alt, degut a la quantitat de gent que hi ha però a mida que anem corrent sumem metres i ja tothom es va posicionant, agafem un ritme de 4:20 mes o menys els primers quilometres, en el kilòmetre 16 tinc un problema intestinal i urgent que al final ho soluciono perdent un minuts, intento agafar el Vicenç que s' escapa un tres kilòmetres agafant un ritme de 3:55 fins que l' agafo i ja agafem un ritme fins al final de 4:18, 4:20.


El recorregut l’ambient i la organització sensacional.

M'ha agradat molt la experiència de fer una Marató fora de Catalunya i estic pensant de proposar el Presi de obrir un altre secció dintre de la STP de fer diverses Maratons per tot Europa.

Una abraçada Piris!

Xavi Puig

8 comentaris:

Xavi García ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi García ha dit...

Ja veig que no has perdut el temps per Florencia... dos maratons seguides, la turística i l'esportiva...

Felicitats Xavi !!!

MENDI ha dit...

Enhorabona Xavi!!! gran marca i sobretot disfrutant de la ciutat.

Va ser un plaer poder rodar amb tu amb la bici el dissante després de força mesos de no veure't.

Ens veiem

Motoret ha dit...

Bé Xavi, bé!!!!!!

JeMiMü ha dit...

Eres una maquina, te faltan sólo 4 pocos minutos, casi tienes al SERGI, vaya, creo que Sergi va a entrenar aun más. Felicidades.

lorenzo ha dit...

Marcote Xavi!!!! Has demostrat un cop més que ets un superclase i que tens el sub-3 hores a tocar. Una abraçada i cuida't molt.

NEMO ha dit...

Molt bona company, aquesta secció d'atletisme ja triga. No seria ala idea. FELICITAS COMPANY I MOLTA SALUT.

Sol ha dit...

Moltes Felicitats Xavi, he sentit que la propera potser sigui Lisboa?

Sol