dilluns, 28 de desembre del 2009

5a Duatló de munytanya de Cabrils, la crònica

Hola a tots!!

Aquesta és la última entrada que faré aquest any i com sempre és molt especial, és la crònica der la Duatló de Cabrils.

Molta feina hi ha al darrera d'un esdeveniment d'aquestes característiques, instàncies, reunions amb ajuntaments, federacions, esponsors, voluntaris, material... Ha d'estar tot a punt per el dia de la duatló donar el millor tracte als duatletes i fer d'aquesta, la nostar duatló de muntanya, una cursa de referència. Aquest any, ho hem tornat a aconseguir!!

El dia començava molt d'hora, a les 7:00 ja estavem els voluntaris a Can Barba per ajudar a montar els boxes, zona d'arribada i anar-se distribuint pel circuit per indicar als corredors per on havien de passar.

A les 8:30 ja arribaven els primers corredors, guardarropia apunt, boxes, encara falta una mica, dorsals i incidències a tope, una mica de nervis, però poc a poc es va calmant tot, la gent arriba, deixa la bici a boxes, escalfa i es prepara per començar.

A diferència de l'any passat, el dia ens acompanya, el terreny està enfangat i dóna més dificultat a la prova, que amb el primer tram de còrrer, ja dur de per si, la converteixen en una de les proves més dures del circuit.

Es dona la sortida a les 10:00 i els duatletes s'enfronten a uns primers 6 km molt durs de cursa a peu. En uns escassos 21 minuts ja estaven al box recollint la btt per començar uns 20 km de mountain bike bastant exigents pel continuat puja i baixa i per el fang que hi havia. Els primers van acabar aquest tram en una hora molt justa, el Primer Piri en aribar a aquesta transició va ser el Titi, que amb un temps de 1:06:49 va fer un tram de btt excepcional.
Ara només quedaven 3 km més de cursa a peu que els primers van fer amb menys de 10 minuts i els darrers en més de 19 !!

Finalment, el podi masculí va quedar de la següent manera:

1r Didac Cuadros del St joan de les Abadeses amb un temps de 1:34:39
2n Alex Gomez del Cerrr Strands Triathlon amb un temps de 1:34:41
3r Rafel Pares del Reus Ploms amb un temps de 1:36:05

i el podi femení el van copar:

1a: Mercè Tusell del Reus ploms, amb un temps de 1:51:55
2a Nuria Lauco del Club Triatló Granollers amb un temps de 1:52:17
3a Montse Martínez amb un temps de 1:57:00

Destacar la gran presència de Piris, el 17è lloc de Titi, seguit pel 26 è de l'Albert jorba i el 37 del Sergi Andrés, ens van deixar en una 5a posició per equips.

També vull fer una important menció a que la STP va presentar a 5 atletes femines a la duatló, aconseguint que totes elles acabessin i que la Glòria Mongay, amb una 9a posició femenina de la general, aconseguis el primer lloc en veterans.

La Duatló va ser esplèndida amb els regals als corredors, i la sensació va ser molt positiva, la fira que es va montar a l'entrada de Can Barba va aplegar força gent i el públic va poder gaudir de valent amb l'espectacle que es va poder viure el diumenge al matí.

Podeu veure fotos a:
http://picasaweb.google.es/hazubai/DuatloCabrils2009?authkey=Gv1sRgCOPtsqeVtsKMHQ#

Vull agraïr molt el suport dels esponsors que han fet possible aquesta prova, així com el que penso que és més important, ELS VOLUNTARIS.

Els de sempre, han donat el callo com mai!! MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!! Altres STP, ja faran la seva pròpia valoració de la col·laboració que han fet amb aquesta prova i espero que per la propera vegada actuin en conseqüència.

De totes maneres, estic molt content de com ha acabat tot i amb molta força per prepar el pròxim repte important que afrontem, 1r TRIATLÓ ENDURANCE DE MUNTANYA DE VILASSAR DE MAR!!

Com veieu, l'any nou promet!!!

FELIÇ ANY 2010 A TOTS!!!

MOLTES GRÀCIES!!

Àlex

5 comentaris:

NEMO ha dit...

PRESIDENT FOR EVER, MOLT BONA.

Els de sempre et felicitem per la gan labors que fas i et felicito personalment per la gran organització que represenar afrontar reptes conm aquest. Només dir-te que hem de segir treallant per tota aquella gent que vol segir gaudin de la STP. la resta.....
SALUT

tito2 ha dit...

aquest a sigut el segon any que participo a aquest duatlo, i l'esperava amb ganes,ara, segueixo esperant amb les mateixes ganes la propera duatlo de cabrils, seguiu aixis,per mi una de les millors duatlons, felicitats per atreure tanta gent,tot i les festes que hi han pel mig,felicitats!!!

Pilar Prats ha dit...

Hola Àlex!!! Per a mi ha estat la primera vegada de tot... de Piri, de Duatló, de competició.... i he de dir que m'ha semblat brutal. Brutal la feinada que us ha suposat a tots el que l'heu organitzat, brutal la cursa, amb un recorregut molt guai (jejejejejeje, el vaig fer tot per primera vegada el diumenge!!!!), brutal l'ambient esportiu, brutal la cuantitat de gent que hi va anar i sobretot BRUTAL la germananor que vaig sentir amb molts companys Piris!!!!!!!!!!!!!!!! Moltíssimes gràcies per tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FPanda ha dit...

Alex, alma mater.
Fran

Sol ha dit...

Una mica tard però mooooooooooooooooltes gràcies, Àlex.

Sol