diumenge, 15 de novembre del 2009

Cronica Duatlo de Muntanya de Viladecavalls

Avui diumenge es disputava la segona cursa del Circuit Catala de Duatlons de Muntanya 2009/10, on la STP es troba enquadrada a la primera divisió (hi ha tres) i tocava aconseguir els primers punts com a club ja que es requereix un minim de 3 participants lo que no es va assolir la setmana passada a Vallfogona on només en Pedro i en Titi van fer presencia.



Així 5 valents; en Raul Porta, Xavi Sola "Titi", Juanma, Pedro i Marc.O es disposaven a defensar els colors de la STP.

El dia fantastic que ha estat acompanyat de temperatures primaverals. De cami cap a Viladecavalls en Pedro ens ha convidat a un pastis especial, casolà "made by PH", on hi havia un extra d'hidrats amb xocolata (bonissim!)
Assistencia masiva de duatletes amb 316 dorsals (les inscripcions es van acabar el dimecres al migdia).

La cursa ha estat formada d'un primer tram de 6,5 Km, molt rapid, on en Raul, Xavi i Juanma han apretat des del principi fent front a nombrosos esprinters que han allargat el grup en el mixte asfalt-terra d'aquest tram. Com adversitat destacar la rebrincada de turmell d'en Pedro pero que l'ha permes continuar.


El sector de bici era de gairebé 20 Km amb fortes rampes i pujades a la primera meitat i alguna que altra trialera divertida a la segona part destacant el tram de 1 Km per la riera on baixava un aigua fresqueta i hem quedat remullats. L'ensurt ha estat d'en Titi que ha trencat la cadena pero com a bon Mc Giver ho ha pogut arreglar. Aixo ha fet que el Raul es distancies com a primer representant Piri, i que en Titi i en Juanma anessin junts la segona part de la bici.

El darrer sector de correr era de gairebe 4 Km amb una forta pujada inicial per despres endinsarse en el bosc. L'anecdota ha estat l'alè d'en Marc al clatell d'en Pedro en els darrers metres de la cursa., serà el pastís...
Cal dir que el guanyador ha fet 1:30 hrs i que ha estat un cursa amb un nivell força alt si comparem amb els temps de l'any passat.

Al final tots contents excepte per les adversitats anomenades, amb una bona organització excepte en la llarga espera obligatoria per recollir les bicis al finalitzar la cursa.
Recordar que han estat mes de 300 participants acabats, i que com a club hem acabat en la 9ª posicio de 20 equips que han puntuat.

Força Piri
Marc.O

6 comentaris:

Pedro Hidalgo ha dit...

molt bona la crónica. Cal dir que el pastiss l'hi hem d'agrair al Marc del CORRIOL.

NEMO ha dit...

Bona cronica i felicitats als PIRIS de secà, jejejejeje. Una abraçada i MOLTA SALUT.

Perico és l'únic que és salva.

Piri ha dit...

Bona cursa i bona posició!

S'ha d'anar escalfant motors, en breu Podi per equips!!!

Felicitats a tots!

Àlex

Sol ha dit...

Titi, el dorsal al revés vol dir alguna cosa???

Felicitats nois!!!!

Sol

Xavi Puig ha dit...

Felicitats nois!

Pilar Prats ha dit...

Nenes!!!!!!!!!!!!!!! Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!!! Vaja cracks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!