diumenge, 22 de novembre del 2009

CRONICA TRAVESSIA PREMIÀ-MASNOU

Bona tarde PIRIS.

No se com començar..... agrair a tots els companys que compartiu aquest events tan informals, seria una bona manera o millor dit.... gràcies per intentar superar-vos cada dia una mica més. Aquesta seria la millor manera de iniciar aquesta entrada que ha donat aquest diumenge, entre tanta activitat que teniem programada els PIRIS, Travessies Nedant, Cursa Argentona .......



El dia com veieu no era el idoni per nedar, cel tapat, una mica de fred, aigua a 22º més o menys i una mica de GARBI deien els entessos, jejejejejeje, vamos viento en contra.


Es preveu nedar sobre 1h20' aproximadament, però les onades ens portan una mica més, 7 PIRIS es una bona manera de dir.... la feina està ben feta penso jo mateix. Xavi Puig, Xavi Garcia, Mickel Mouse..., Santi Lopez, Ramon Fuster, Jaume Olivares i un servidor, David Verges som els valents que intentarem aquest repte de tan sols 4.000mt. Baixes en Llorenç, aquest soporter incondicional, i en Sintu


Sorprés i molt per el resultat de molts de vosaltres, si en permeteu faré un breu comentari de cadascu dels participants, sense ànim d'ofendre a ningú:
  • Xavi Puig, colosal com sempre, atenció m'ha deixat tirat als 3000mt. no he pogut segir el seu ritme, molt bé els entrenos estan ben fets.
  • Xavi Garcia, sorprés m'ha deixat de veritat, a tan sols 3' darrera meu, no se pq però el tiu ha sorprés a tothom, felicitats la feina la estàs fent molt bé.
  • Mikel Mouse, has començat molt bé però has de confiar més en tú, el ritme del Xavi i meu era assequible, més entrenos i estaras aqui al devant. Felicitats.
  • Santi Lopez, has de confiar més en tú i en aquest tipus de travessies, tens molt de nivell per no fer una travessia com la de avui, de totes maneres no puc dir que no has treballat però has de sortir amb ganes ok? Felicitats crack.
  • Ramon Fuster, per tot el que passa per el teu voltant força bé, però al igual que el Santi confia més en tú que si que pots. Felicitats
  • Jaume Olivares, sino ho dic en Xavi no en parlarà més, has pecat de novatillo, jejejeje, bona aposta però has de venir equipat. La propera vegada segur que farem un bon paper, als entrenos estàs molt per sobre del que avui ha passat. Ànims i a segir treballant.

Espero no ofendre a ningú, estic molt satisfet del treball realitzat, de com enfoqueu la natació i de veure que hem tret una il.lusió desconeguada per molts de vosaltres. Simplement estic orgullós de veure que el treball que estem realitzan junts treu els seus fruits. També agraïr als soporters congregats avui han estat imprescindibles per tots nosaltres, gràcies

Salut per tots vosaltres.

4 comentaris:

Sol ha dit...

Moltes Felicitats a tots!!!!!!!!!!!!!

Ens veiem,

Sol

Barbara P ha dit...

quina foto de atletas!! Llorenc, ya sabía que nadabas muy bien, pero esta distancía en tejanos!! que reto. en holanda hay diplomas para la natación, el primero consiste en nadar 6 min con mucha ropa...seguro que lo habráis aprovado!

Barbara P ha dit...

aprob?ado?? well, 'you would have passed' digamos

lorenzo ha dit...

Si es que para esa distancia...ni me cambio!!!! Vi un día muy feo, lloviendo, corriente en contra y pensé: ves abrigado no sea que cojas frío... jejejeje
Un abrazo para todos los compis que la hicieron. Son unos cracks.

Llorenç
P.D. Una maldita cervicalgia (mal típico del hombre acoplado) me impidió nadar...en fin, uno se hace mayor...