dijous, 26 de novembre del 2009

Crònica duatló de l'avi Pau

Dissabte 21 de novembre de 2009.

BENVINGUDA TEMPORADA!

Els que estem per afició en el món de les probes de fons (i com en d’altres), sabem que participem en les probes esportives per superar-nos, per tenir l’excusa per entrenar una temporada, per buscar la millor versió de nosaltres mateixos... per molts motius que no tenen res a veure amb la rivalitat com a fi, o en la dualitat de guanyar o perdre.

Sabem que sempre guanyem, encara que el nostre resultat sigui inferior al que esperàvem, sempre treiem algo positiu per la propera ocasió.
Amb aquest esperit 3 amics van idear unes probes esportives on la màxima fós gaudir de l’esport amb els amics, era el 2008 i va néixer la marca triatreves.
Així doncs, per casualitat i sense posar-nos d’acord el passat dissabte vam coincidir 3 Piris en una de les seves probes, en Nacho Pujol, en Sintu Vives i jo mateix.
Com en cada ocasió dels triatreves, i per donar un plus de diferenciació en les probes del circuit federat, els traçats sempre són en llocs originals, sovint combinen disciplines alternatives al format de triatló habitual, els millors premis no tenen per què ser als primers classificats (de fet en aquesta ocasió el millor es va donar a l’últim!) i sempre acaben amb un dinar o sopar.
Així, en aquesta ocasió l’originalitat radicava novament en un circuit molt especial, ja que es feia entre vinyes, concretament les del Celler Sant Ponç, a la Masia Papiol de l’Arboç (El Penedès), i posterior dinar en la mateixa.
En aquesta ocasió, hi havia la possibilitat de participar en llarga distància 30BTT+12run (Nacho i Sintu) i en curta (la meitat) cosa que jo vaig fer per prudència i reservar energies per la Burriac Xtrem del dia després.
Una proba ideal per iniciar la temporada, i també per participar amb parella (els que en teniu!) una altra curiositat dir que per primera vegada veig un duatló on la meitat dels participants eren dones -els de marketing esportiu que lluiten per aconseguir aquesta fita en probes de gran format, que prenguin nota!-.
La proba ens va anar molt bé, ja que va ser una jornada ideal per gaudir de l’esport amb els amics.

Me’n oblidava! El paper dels Piris? El Nacho va quedar 4rt, el Sintu 3r (de la llarga) i jo 1er (de la curta, clar!).
Tot i que el fi de la proba no era competitiu, la il·lusió que em va fer entrar el primer és algo que recordaré per molt de temps...
Si voleu saber més sobre aquestes probes no dubteu en preguntar-nos a qualsevol dels 3, o a la xarxa: http://www.triatreves.com/.

Una abraçada Piris!
Frank Alonso

1 comentari:

Sol ha dit...

Moltes enhorabones a tots 3, moltes moltes Frank per tot.

Sol