dijous, 19 de novembre del 2009

ULTIMS DETALLS TRAVESIA PREMIÀ DE MAR-MASNOU

Bon dia companys.


Travessia Nedant Premià de Mar – El Masnou, diumenge 22 de novembre de 2009, 9:00 hores

Hora i Lloc 8:30. Caseta WAP Windsurfistes Associats de Premià. Concentració de nedadors i assignació de grups.

8:50. Caseta WAP Recollida de bosses


9:00. Platja davant WAP Sortida


10:00 – 11:00. Club Nàutic Masnou Arribada. 13:00. El Restaurant - Club Nàutic El Masnou Dinar de germanor (opcional)


La concentració de nedadors i caiaquistes serà a les 8:30 a la platja de Premià de Mar a l'alçada de la caseta del WAP, Windsurfistes Associats de Premià, els nedadors més amunt, per tal de deixar les bosses, recomanem petites, als vehicles que les transportaran a l'arribada.

En aquest punt ens organitzarem en grups aproximats de nivell, i, ens repartirem els caiacs. A les 9:00 començarem a nedar en direcció al Masnou, passant per davant del Club Ocata Vent, on pertanyen la majoria dels caiaquistes col·laboradors.

Esperem que els nedadors comencin a arribar al Club Nàutic El Masnou cap a les 10:00. Allí rebran un suc gentilesa de Tot Bio Productes Ecològics i podran dutxar-se a les instal·lacions del Club Nàutic.

Tothom que es vulgui quedar a dinar, n'organitzem un al Restaurant del Club Nàutic El Masnou, amb un preu aproximat de 20 euros per persona adulta (+/- depenent de begudes no incloses i cafès), i, 9 euros el menú infantil. Si voleu compartir taula amb nosaltres cal que ho digueu abans de divendres al migdia.

Recomanem a tots els participants que portin alguna beguda isotònica o aigua per carregar als caiacs, per si necessiten avituallar-se. Excepte en casos especials, considerem imprescindible la utilització del vestit de neoprè i recomanem dur dos casquets de bany de colors ben llampants, per ser vistos des de la platja, i, des del mar. Els acompanyants poden seguir-nos pel passeig vorejant la costa, be sigui a peu, be sigui en bicicleta.

Per poder confirmar la reserva deixeu comentari aquesta entrada, hem de canalitzar la informació correctament, refcordeu que tenim fins el divendres a les 12:00 per confirmar. A més necessitem 2 cotxes de voluntaris per tal de portar les bosses del Port de Premià fins Masnou, en va trucarLluis personalment per demanar-me lña nostra col.laboració.

Gràcies per la vostra atenció i molta SALUT

1 comentari:

Xavi García ha dit...

Familia XGT es queda a dinar. Portarem furgo per portar el que calgui.