dilluns, 30 de novembre del 2009

ARBÚCIES: LA CRÒNICA

Diumenge vora de 500 participants es van presentar a Arbúcies per celebrar la última prova de la Copa Catalana i Copa Girona d´Orientació. Entre ells, uns quants PIRIS: Betlem, Txell, Libia, Laura, Sergi i un servidor.

Gran nivell organitzatiu per part dels GRIONS, un clima fred i molta, molta participació. El Sergi, la Líbia i la Laura van fer la cursa d´INICIACIÓ ADULTS (quasi 200 participants). L´important era acabar i així ho van fer tots tres:

24º Sergi Andres: 48´21"

156º Laura Valls: 2h00´09"

157º Libia Garcia: 2h00´23"

En categoria D21B participava la Txell Collado, 8º amb 53´52".

En categoria ELIT FEMENÍ una experimentada Betlem Polo només podia fer un 7º lloc amb 1h47´29".

Finalment, un servidor, i després d´un greu error només començar vaig quedar 3º en H40 a 3 segons del 2º lloc i 2 minuts del primer. Un altre dia serà.

I ara la pròxima cita és el dia 20 de desembre, a Avià, última prova de la Copa Catalana d´Orientació en BTT. A tots els interessats ja sabeu on trovar-me