dilluns, 9 de novembre del 2009

CRONICA DUATLO VALLFOGONA DE RIPOLLES

Hola a tots/es.

Aquest cap de setmana s´ha disputat la Duatló de Vallfogona de Ripollès. Fins allà hem anat en Titi i un servidor, Pedro.
7:30 carreguem les BTTs i cap a Vallfogona. Arribem amb un fred "que ti cagues" i comencen els problemes. La roda del Titi no rutlla, té la vàlvula xunga. Decidim posar càmara, "sorpreson" està trencada. Portem las Bicis a la zona de transició i sort que un alma caritativa de la organització es presta a cambiar-li.
Sortida amb retard degut a la ambulància, menys mal sino, no sortim. En fin, sortida, com sempre, a sprint. Un primer tram de correr bastant plane. El tram de BTT, degut a les pluges del dia anterior, molt enfangat, pel que feia molt dificil agafar el ritme. El segon tram de correr amb una mica més de desnivell acaba amb una bona pujada.
Un començament de temporada bo, esperem que de menys a mes, "per la meva part", i a per la pròxima, aquest diumenge a Viladecavalls.
Al final el Titi ha acabat en una molt bona 20ena posició (6e de la seva categoria), i en Pedro el 76 (24e de la categoria). I també estava en Jens que va fer un molt bon paper tot i que va caure.
Aprofito per comentar que si algú vol fer la duatló de Viladecavalls hi anem 5 Piris, si voleu ens podem quedar a dinar per allà.

3 comentaris:

MENDI ha dit...

Bona crònica Pedro!!!

A veure si us puc acompanyar a alguna duatló de muntanya aquesta temporada.

Ens veiem

NEMO ha dit...

Moltes felicitats a tots tres, de moment la mevaoparticipació a curses la tinc veteda, pe qui? PER MI MATEIX, jejejejeje

Sol ha dit...

Moltes Felicitats, nois!!!

Sol