dimarts, 7 de juliol del 2009

VI Triatló Olímpic El Pont de Suert.La crònica

Entre Niça i Zúrich, la ST PIRI també va tenir representació al triatló Olímpic de El Pont de Suert,

En principi, havíem de tenir 4 representants a la sortida, però una de les trombes d´ aigua més fortes que he vist mai, va inundar l´ habitació d´ en Llorenç i en Ramon fent impossible la seva participació. No van poder prendre la sortida, però sí que van animar de valent, fent-se sentir el nom del Piri als Pirineus.

Nosaltres, en Frank i jo –Pepe- també vàrem tenir una pèssima nit de sorolls i incomoditats a causa de la tormenta, però a les 09:15 i després de passar per la segona de les dues transicions on hi havíem de deixar les sabatilles de córrer, preniem la sortida a l'embassament.


Una sortida on la gran majoria de participants era d´ alt nivell. El tram d´ aigua, fet al bellíssim embassament de les Escales, consistia en dues voltes a un circuit amb la peculiaritat que s’havia de sortir de l´ aigua per a tornar-hi a entrar per fer una segona volta.

No tenia bones sensacions, però vaig anar de menys a més, el temps dels 1500m va ser força bo per mi: de 25:05 encara que amb una molt lenta transició, i un temps de 25:43 d´ en Frank feia que comencéssim junts el tram de bici de carretera.
El circuit va ser força dur i consistia en un circuit de 3 voltes en el que l´ anada pujava constantment per baixar de tornada. Anàvem bé i patint junts, quan a la baixada de la segona volta el Frank va punxar roda. Quanta mala sort acumulada! En aquell moment, jo no sabia si ell podria continuar, i sent l’únic representant havia d’acabar com fos. Finalment el Frank i perdent només 10 minuts es va reincorporar a la cursa. Temps del ciclisme de 1:17:35 meus i 1:26:56 d´ en Frank.


La cursa a peu, va ser molt maca i tot per corriols tipus BurriacAtac, però es va fer duríssima tant pel perfil com per la calorada que feia, per acabar el tram en 52:49, i 52:22 el Frank.
El meu temps final 2:35:29, i de 2:45:21 el Frank.

Llàstima dels incidents, però la proba va ser molt divertida, és molt recomanable i en definitiva ho vam passar molt bé, que és del que es tractava.
Ara bé, aquest és un triatló de nivell alt especialment indicat per triatletes habituats en l’entrenament per intervals, donats els constants canvis de desnivell en la bici i el córrer. Això si, un gran entreno de cara a la Burriac 2.009
Menció especial per l’Alexia Basso que, a més de donar-nos suport durant tota la Triatló, ens va fer un esplèndid reportatge fotogràfic.

Pepe

2 comentaris:

Piri ha dit...

Ostres Pepe!! Sembles un pro i tot!!

Bona crònica i bona cursa!!

Una llàstima pel Llorenç i el Ramon, van haver de fer la natació la nit abans...

Salut!

Àlex

Unknown ha dit...

Alexia al PIRI ja!!