dissabte, 11 de juliol del 2009

PREPARATS?

Dema diumenge 12 de juliol a les 7:00 hores es donarà l´inici de l´Ironman de Zurich. Entre els més de 2000 participants hi haurà 9 Piris, alguns d´ells ja finishers (Alex tres Ironmans), altres debutants. Trobarem a faltar al Xavi Puig (ja està començant a entrenar, tremoleu tots pel setembre).
Les previsions metereològiques són d´entrada bones: no plourà, no farà vent, la temperatura oscilarà entre els 14 i els 27 graus i el cel estarà mig ennuvolat.
Us faré cinc cèntims de la prova:
Natació: en el llac que porta per nom el mateix que la ciutat (Zurich) els triatletes hauran de fer 3800 metres en dues voltes.


Ciclisme: 180 km en dues voltes amb un desnivell de 630 metres per volta, és a dir, un total de 1260 metres de desnivell positiu.



Cursa a peu: 42 km en quatre voltes amb gairebé sense desnivell (es va quasi sempre pel voltant del llac)

Dilluns passat vaig tenir privilegi de poder sopar amb algun d´ells a la Concòrdia on planificaven els últims detalls de l´Ironman. Tot i que va costar, els hi vaig poder arrencar els seus objectius.

Alex: baixar de 9 hores 50 minuts

Juanjo: 1o hores 45 minuts

Ramón Fuster: 11 hores 11 minuts

David Vergés: 11 hores 40 minuts

Nacho: baixar de 12 hores

Marc Orriols: baixar de 13 hores

Xavi Cotet: baixar de 13 hores

A les 21:51 hores d´avui dissabte acabo de parlar amb l´Alex i diu que tots estan a punt, supermotivats i amb molta il.lusió. Des del Maresme els hi enviem el nostre suport.

Podreu anar seguint el desenvolupament de la prova amb parcials inclosos en el blog del PIRI.

FORÇA PIRI!!!

Crònica de Pere Bossa