dimecres, 22 de juliol del 2009

CRONICA FESTRICAP

El passat cap de setmana (17-18-19 de Juliol) es va celebrar a la localitat de Matemale, a peu de l’estació d’esquí dels Angles, el Festival de Triatló de Capcir – FESTRICAP



L’esdeveniment consistia en tot un seguit de probes; una travessa al llac, un parell de triatlons de “Decouverte” per iniciar-se a l’esport, un “Iron Kids”, un Sprint, un Olímpic, un Half i la proba reina, l’ALTRIMAN del que diuen es l’ Ironman més dur del mon i segurament serà veritat, no només pel perfil de la proba (monstruós) sinó també per l’alçada i en aquesta edició pel fort vent de nord i el fred que va fer. Com a referència, el primer en arribar va tardar unes 13 hores i l’últim classificat en va tardar 20... Entre totes les probes érem uns 800 participants.

Jo vaig participar en la distancia Olímpica i en aquest ocasió, el meu únic objectiu era gaudir de la proba, com així va ser.

La natació es feia al llac de Matemale i consistia en un recorregut a fer en dos passades, sortint entre volta i volta per fer una carrera d’uns 100 metres.


Transició sobre gespa, per fer un recorregut en bici en el que no estava permès el “Drafting”, cosa que vaig trobar genial, amb un traçat força exigent amb uns 20 km inicials “tremendos” per carreteres secundaries amb un asfalt granulat i pujades constants. Això si, el paisatge espectacular i amb un tram de baixada de “vertigen”

Per finalitzar, carrera a peu vorejant el llac per sobre de la presa i en trams per dins del bosc on cada dos km et trobaves un avituallament força complert.

Tot plegat en un temps de 2:54:38

Un triatló bastant dur i diferent on vaig gaudir moltíssim, tant de la proba com de l’entorn i que espero repetir de nou.


Si voleu més informació, la podeu trobar a www.festricap.com

Xavi García Torras - XGT

5 comentaris:

NEMO ha dit...

Xavi quin Crack, molt callat ho enies. No pintava gens malament. Ànims i molta sort en les properes triatlons d'amagaes que tornis a fer, jejejejeje.
SALUT

NaCaVi ha dit...

T'has guanyat el premi "meapuntoatodo 2009", substituint al Fuster, que aquest any ha estat més centradet.

Sol ha dit...

Si no t'ofegan ells t'ofego jo divendres.

Enhorabona avi (ai, no Xavi)

Sol

FPanda ha dit...

sana envidia. Fran

Unknown ha dit...

Felcitats Xavi! Veig que ja portes bé el tema dels llacs i el fred. Enhorabona.
petons
Chris