dijous, 30 de juliol del 2009

Triatló Sprint de la Vila Olímpica, la crònica

26 de juliol-Port Olímpic de Barcelona, 8.00h AM.


Tot i les altes temperaturas de l’època, i que molta gent està de vacances o pràctimanet en elles, quasi 2.000 triatletes ens vam aplegar el passat diumenge per a disputar aquest triatló.

Entre ells 3 Piris: en Jose Maria Mendiolea (amb la seva xicota, la Marta, i que també participà), en Mikel Peña i jo mateix (Frank Alonso).

Un triatló especialment indicat per aquells que volen mantenir ritme de competició en dates d’estiu, o per aquells que volen tenir una bona marca en la categoría, ja que és un triatló molt ràpid –sense pendents ni en el tram de bicicleta ni en el de córrer-.

Per aquest motiu també, i per les nombroses sortides que es donen, és un triatló indicat per a debutants i aficionats que no s’atreveixin a probar en un triatló on la majoria de participants són federats, precisament en aquest la gran majoria eren no federats i aficionats que volen aproximar-se a l’esplèndid món del triatló.

Les sortides es donaven esglaonadament, pero sortosament els 3 Piris vam poder sortir en la primera de les 4 sortides que es van fer. La part dolenta d’això va ser que la sortida es va donar amb uns 7 minuts de retard i en els que no es va permetre escalfar, pero la part bona va ser que vam poder córrer en la bicicleta sense tràfic ja que en la segona volta de bicicleta (dues voltes de 10km) encara no havien arribat els de la següent sortida, amb poc tràfic de ciclistes i facilitant encara més un ritme molt ràpid.

En el tram de córrer tot i ser als volts de les 9h del matí, la calor ja començava a apretar, pero el circuit també pla i amb doble habituallament inclòs, va ajudar a paliar-ho.

Tanmateix, a part del petit retràs en la sortida destacar una bona organització i amb un elevat nombre de voluntaris, i el fet que el tram de bicicleta fos totalment urbà i sense tràfic la qual cosa suma un plus de singularitat respecte moltes altres traitlons.

Els 3 Piris vam acabar amb temps similars (del meu temps de natació millor no dir res... el proper dia millor que em porti ‘els manguitos’), pero en línea general els 3 satisfets del nostres rendiments i de gaudir un triatló a la ciutat.






I ara si a gaudir de les vacances i començar a mirar de reüll el Burriac que ens espera, impassible i desafiant, el 5 de setembre.





Fins aleshores,



Bones vacances esportives!



Frank Alonso



1 comentari:

NEMO ha dit...

Molt bona Franky.
No deixes escapar ni una, però no te veo el pelo. Els netrenaments és segueixen fent, per si no ho sabies.
Ànims i buscar els mllors resultats, SALUT