dissabte, 28 de març del 2009

Convocatoria i menu dinar post cursa Duatlo de Banyoles

Primer de tot, la convocatoria dema es a les 8:00 a la piscina.
Recordeu portar el xip, el dorsal de samarreta i el dorsal de bici de carretera.

En Pedro ens mostra els fruits de les seves gestions per aconseguir un bon lloc on menjar be i a bon preu despres de la duatlo de Banyoles.
Aqui us mostrem el menu de 15 eur (recomenat) i el de 20 eur

Aneu fent boca!

Restaurant les estunes

MENÚ DIUMENGES , FESTIUS I NITS
Entreteniments de la casa
PRIMER PLAT: · Arròs a la cassola / Fideua de peix (migdia) · Amanida de formatge de cabra gratinat · Espàrrecs verds o meló amb pernil · Saltejat de gírgoles amb ceba , espàrrecs i gambes · Amanida tíbia de favetes a la menta · Torrades amb salmó i anxova · Canalons gratinats · Pebrotets del piquillo farcits de bolets
SEGON PLAT: *Costelles de xai a la brasa *Calamars a la planxa *Entrecot de vedella a la brasa o salsa *Cuixa de xai al forn *Pastís de peix de roca *Confit de blanqueta d’ànec amb fruits secs *Rodella de lluç a la planxa
POSTRES. *Pastís de formatge fresc i maduixa *Catalanes (gelat de turró i ratafia) *Tarta santiago amb xocolate negra *Sorbet de llimona *Braç de pa de pasic farcit de nata amb crema cremada *Pinya natural
CAFÈS A PART PREU 14,50€ (IVA inclôs)

MENU GENERAL
- ENTRANTS DEGUSTACIO: cada 4 persones
PATATES D´OLOT, CALAMARS A LA ROMANA, PASTIS DE PEIX DE ROCA, PERNIL A LA MUNTANYESA, ESPARRECS VERDS AMB ESCANDALLS DE PERNIL SALTEJAT, BRANDADA DE BACALLÀ, PEBROTETS DEL PIQUILLO FARCITS DE BOLETS VARIATS, TORRADES AMB ANXOES I PEBROT, PETXINES A LA PLANXA, TORRADES EN SALMÒ FUMAT

2on- PLAT: triar CALAMARS A LA PLANXA, CUIXA DE XAI AL FORT, COSTELLES A LA BRASA, SIPIA A LA PLANXA, ENTRECOT A LA BRASA, VEDELLA AMB BOLETS,

POSTRES: escolir PASTIS FORMATGE FRESC AMB MADUIXA, TARTA SANTIAGO AMB XOCOLATE, SORBET DE LLIMONA, TROPIANA VISCUIT AMB XOCOLATE I NOUS, CATALANET (GELAT DE TURRO AMB RATAFIA)

BEURES: VI,AIGUA
CAFES MENU DE 20€