diumenge, 29 de març del 2009

Cronica Duatlo de Banyoles

Ja s’ha celebrat la quarta prova del trofeu Piri.
L’afluencia de Piris no ha estat tan nombrosa com les darreres convocatories pero entre els assitents l’ambient ha estat excepcional.
El dia no prometia gaire degut a la pluja pero al apropar-nos a el Pla de l’Estany el temps al menys ha aguantat. No hi ha hagut gaire temps per escalfar, aixi que la sortida ha estat en fred.

El primer correr ja ha mostrat l’alt nivell dels participants en l’especialitat. El segment s’ha desarrollat als voltants del llac, sent sobre sorra i una mica de fang la major part de l’estona, ha constat de dues voltes.
La bici, al igual que l’any passat, ha transcorregut per carreteres ondulades, on la presencia de vent en alguns trams ha requerit una dosi extra d’esforç. Hem tingut sort que tot estava sec.
En linies generals aquest ha estat el segment on més ha brillat el rendiment del Piri, on quasi tots han quedat molt millor proporcionalment, com veureu a la clasificacio, que als trams de correr.
El darrer correr ha estat una volta del primer segment.




A destacar, la consagracio d’en Xavi Puig com a topPiri, amb un gran correr i una magnifica bici.
En Santi, com a Piri de primer any, de novato res de res i esta que es surt.
En Pedro ha reafirmat el seu alt nivell, especialment a la bici.
En Juanjo, que no ha estat tan fresc al correr, a la bici ha mostrat una supremacia aclaparadora deixant enrere a qualsevol competidor, especialment a les pujades.
En Frank, tambe un gran paper molt equilibrat en les dues disciplines.
En Nacho i en Gus han estat parella de ball fent la major part de la cursa junts, en Gus mostrant una millora respecte l’any anterior, especialment a la bici (>5 min)
En Raul i Marc han estat l’altre parella de ball. En Raul que va fer una marato de muntanya la setmana passada (vaja tela) ha fet la duatlo com a recuperacio. En Marc despres de la lesio ha tornat a la competicio, on ha complert en acabar el correr i tirar de la bici sortint força enrere destacar la pachanga en les transicions amb mes de 5 minuts.
En Ramon Llibre, ha estat el següent malgrat haver ser desqualificat al portar el dorsal en la cinta de triatlo en lloc de amb imperdibles. Ha de millorar a la bici, aixi que Ramon, dissabtes a entrenar (ben aviat).
En Mario, ha completat la seva primera duatlo de carretera amb un molt bon paper tan al correr com la bici, acabant quart de la seva categoria.


Ha guanyat la cursa en Victor del Corral, un dels Pros del circuit a Espanya, segon ha estat en Melcior Mauri que promet fer un gran paper al Half i al Challenge.

Agrair, com no, els anims de l’aficio incondicional i excepcional de la que hem gaudit composada (perdo si falta algu) per la Chris, Cris, Nuria, Pepa, Esther, Judith, Ramon Fuster, parella d’en Frank i tota la quitxalla, i també als nostres proveidors d’Skinfit.

I com no podia ser d’una altra manera, la gran majoria hem acabat en un restaurant de la comarca on en Pedro ens ha portat i em gaudit d’un magnific dinar a una preu-qualitat bestial.

4 comentaris:

Pedro Hidalgo ha dit...

Gran cronica Marc, realment bona.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els Piris!
A més competint contra guanyadors de la volta a Espanya com el Melcior Mauri!
...i quina vergonya de federació per desqualificar per aquests motius! Ramón estem amb tú!
Sergi

Anònim ha dit...

Gran crònica i enhorabona a tots pels resultats, el Piri segueix pujant!!!

Mendi

Piri ha dit...

Molt bona crònica Marc, al final aconseguiràs que no vagi a cap cursa!
Enhorabona a tots!!

Àlex