dilluns, 7 d’abril del 2008

TRAJES DE TRIATLÓ

Hola a tots!

Després del mail que vaig enviar-vos per escollir l'opció de traje que preferiem, va gunayar de manera molt contundentla de escollir trajes de major qualitat. 30 vots a favor i només 1 a favor de seguir amb el que tenim fins ar, així que la desició ja està presa.

Recordo que la idea és fer 3 equipacions i que necessito que els piris em demaneu la que voleu. La STP financia 40 euros per atleta federat.

EQUIPACIÓ 1: Traje per córrer duatlons i el que faci falta (no òptim per nadar). Més o menys com l'actual. Preu: 40 euros

EQUIPACIÓ 2: Traje específic de triatló, body sense mànigues, amb badana petita i que repeleix l'aigua. Preu: 55-60 euros (depen dels transfers)

EQUIPACIÓ 3: Equipament per córrer proves de llarga distància. Consta de pantaló curt amb badana petita i samarreta sense mànigues. Preu encara per determinar.

Podeu escollir les equipacions que volgueu, una, dos o les tres.

Per determinar les tralles de la equipació 1 podeu passar a partir de demà pel Corriol, és un traje diferent al que us vareu provar.
Només hi ha la talla L, a partir d'aquesta heu de fer estimacions de la vostra.

Per determinar les talles de l'equipació 2, passeu per l'SBR de Mataró, tenen totes les talles S,M,L,XL,XXL i apunteu la que voleu.

L'equipació 3 encara està per determinar, quan estigui concretat us ho faré saber.

MOLT IMPORTANT!!!: El dissabte 12 d'abril (dissabte que ve) passaré a encarregar els trajes de la gent que ja se'ls ha provat i ha decidit la seva talla. Qui no ho hagi fet, NO TINDRÀ TRAJE!!! repeteixo, teniu aquesta setmana per anar-vos a provar les equipacions, NO prorrogaré la comanda.

Disculpeu que sigui així, però si s'ha d'esperar gaire, no les tindrem per les primeres proves de TRIATLÓ.

Si algú té algun dubte que m'escrigui un mail o em truqui.

Fins aviat,

Àlex.