dimecres, 30 d’abril del 2008

Jornada de Tecnificació en Curses de Muntanya




El proper dissabte 17 de maig de 9:00 a 15:00 es realitzarà la primera jornada de Tecnificació en Curses de Muntanya. Aquesta jornada constarà d’una part teòrica i una pràctica i es realitzarà a Cabrera de Mar, a les instal·lacions de la Torre Ametller i els seus voltants. En aquesta ocasió serà impartida pels instructors del Clínic. Empresa que ha arribat a un acord amb la FEEC per aquest tipus de formació.

El nombre de places és molt reduït per tal d’optimitzar l’aprofitament dels alumnes. Les inscripcions per socis del Centre Excursionista Vilassar de Mar són gratuïtes i per estricte ordre d’arribada fins a cobrir les places reservades al Centre. La resta de participants hauran d’abonar una inscripció de 5€. Per facilitar la inscripció de socis/es del Centre, fins el dia 1 de maig no es publicitarà aquesta jornada a la gent no sòcia. A partir d’aquesta data estarà oberta a tothom i es seguirà estricte ordre d’arribada.


Donat el limitat nombre de places i la gratuïtat de la inscripció es demana a tothom que s’inscrigui que sigui conscient de que ha de venir.



Per inscriure's: enviar mail a info@cevilassardemar.cat