dimecres, 16 d’abril del 2008

Les tres B's : Bo, Bonic i Barat

Després de l'èxit que va tenir Nike+Ipod para monitoritzar el teu rendiment al córrer i a més escoltar la teva música favorita segons el ritme al que estàs entrenant, Nike va decidir llançar un nou invent en la mateixa línia, però sense la necessitat del Ipod. El nou Nike+ Sportband és una petita canellera que inclou un USB estic.

Aquest aparell permet monitoritzarel teu treball físic per exemple al córrer i emmagatzemar-lo perquè després puguis veure l'evolució del teu entrenament i dissenyar el teu pla de carreres.

El dispositiu funciona amb la canellera que pots veure en la foto, més un petit dispositiu que s'insereix en la teva sabatilla.

Mentre entrenes, pots saber la informació sobre la teva velocitat de carrera, distància recorreguda, temps, calories cremades i al finalitzar el treball esportiu, traspassar-lo a la teva computador via la interface USB. A més pots emmagatzemar fins a 16 hores d'entrenament o qualsevol altre tipus de documents, fotos o arxius en el USB Estic.

També, el teu rendiment pot ser comparat amb altres esportista en Nikeplus.com, amb el que pots intercanviar tips per a millorar els teus entrenaments. El producte costa uns 40 €