dimarts, 29 d’abril del 2008

Titan Desert: Etapa 2: La Béstia escala posicions!!

La segona etapa de la TITAN DESERT 2008 entre N’kob i Tazzarine, de 110km, va evidenciar el salt de qualitat d'aquesta prova respecte a les dues edicions anteriors. Per segon dia consecutiu, els exprofesionales i els ciclistes en actiu han demostrat la seva categoria en una etapa que gens ha d'envejar a les del Tour, Giro o Volta.

En Jaume avui ha acabat la segona etapa en 10a posició. En Jaume es va enganxar des dels primers quilòmetres amb un pelotón encapçalat pels dos protagonistes d'ahir: Heras i Llordella. Ha rodat al costat de Mauri, Jeker, Llordella i Heras en les primeres rampes d'una pujada trialera a un ritme molt fort distanciant-se dels grups perseguidors en més de 7 minuts.

Una vegada superada l'única dificultat muntanyenca del dia, la prova va transcórrer per terrenys variats entre oueds, pistes dures i platós. Ha estat precisament en aquests platós on s'ha comprovat el nivell dels exprofesionales que s'ha posat a llençar a un ritme infernal formant-se diversos grups. En Jaume seguia entre els primers classificats i ha arribat a treure més de 25 minuts al següent grup perseguidor, però la mala sort es va creuar en el seu camí per segon dia consecutiu. En JAume va perdre contacte amb el grup capdavanter al punxar per partida doble en poc temps. Amb els dos d'avui, ja suma 5 inoportunes punxades en les dues primeres etapes.

Amb aquest handicap, es va unir al grup perseguidor en el qual havia Claudio Chiapucci arribant en una meritòria 10ª plaça a 8:46 del vencedor.

Ara ja va 17è de la general a 1h del primer.

Ànims Jaume, ara et toca tenir sort!!!!

2 comentaris:

NEMO ha dit...

Bèstia humana, segueixo creient en les possibilitats de estar en el top ten, ànims el premi està per arrivar.

Molt sort q la necessites per el q veig.

Piri ha dit...

Ànim i molta sort!

Àlex