divendres, 18 de juliol del 2008

Sopar Piri

Eps!!!!!

Com sabeu demà dissabte fem sopar Piri, amb la qual cosa demà al matí els entrenaments estan prohibits (és conya), ja que convé estar ben frescos per a la nit.

Us recordem que el sopar serà un gran festival de juerga i xerinola, i que tenim la intenció de liarla a base de bé, amb la qual cosa recordem els Piris Casats/ades, menors d'edat o que encara visquin amb els pares, que han de portar Autorització escrita de la seva parella o pares, ja que no ens fem responsables dels vostres actes.

Pel sopar, via blog, han confirmat:

Ramon i Ester
Raul i Monica
Pedro i Cris
Ramon Fuster
Silvia Hurtado
Jordi Babra

Més tots els que li han dit directament a l'Àlex. i un grup de seguidores del Blog Piri que ja ens han confirmat la seva assistència (qui ha dit que ve en parella, no val desdir-se), i que tenen números per ser les cheerleaders dels Piris Temporada 2008-2009 (ara ens hauran de demostrar la seva vàlua)

En breu, us comunicarem on es fa el sopar, s'està acabant de perfilar el tema.

Estigueu alerta

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia a tots i totes els PIRIS des de la Rivera Maya (Mèxic). Després de la meva brillant actuació i com a primer classificat dels PIRIS el club ha tingut el detall de pagar-me un merescut descans en aquestes contrades caribenques amb la Laura, la noia que va fer que anès més ràpit del previst (gràcies Alex). Espero que tots gaudiu d´un bon estiu i sobretot d´un bon sopar. Jo, com és logic no podré venir, a no ser que el club em posi un jet privat.
Ens veiem a partir del 25. Prepareu-vos que vindré amb les piles carregades.
Novament, gràcies a tots els PIRIS que vareu venir a Klagenfurt i als que ho vareu seguir des de casa pel vostre suport.
FORÇA PIRI

Anònim ha dit...

Jo vindre acompanyat, malgrat estem de trasllat i no sabem si "podrem liarla"