dilluns, 28 de juliol del 2008

CRÒNIA TRIATLO POPULAR DE MALGRAT

Bona tarda a tots/es.



Ahir es va celebrar la Triatló Popular de Malgrat de Mar, on es va poder veure a molts Piris disposats a donar-ho tot i a gaudir d´un dia amb supporters, amics, etc...... Aquesta proba està al calendari Piri.

En total 16 Piris. Intentarem posar-ho per ordre d´arribada: Cristian, Sergi A, Jens, Llorenç, Pedro, Andrés M, Marc O, Ramón F, Ramón Ll, Lluis Mª, Xavi P, Gus, Nacho C, David, Jordi P, Juanjo i Xavi C. En Llorenç va fer 3er de la seva categoria, al igual que Cristina que va fer 1er de la seva categoria, fent una cursa de la general impressionant.







L´ambient va ser de lo millor del dia. Gracies a tots el Supporters perquè sense el vostre suport no seria el mateix.

Podeu seguir les cròniques i fotos als blogs d´en Sergi Andres http://www.sergiant.blogspot.com/ i al blog d´en Pedro http://www.pedrohidalgoal.blogspot.com/



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots per participar, i als que vau fer podi, encara més!
La participació Piri impresionant!, només hagués calgut quedar abans de la cursa a algun lloc on trobar-nos tots i celebrara una participació tant bona i uns resultats envejables!

No sé si han sortit classificacions, però el que és segur és que el Xavi Puig va quedar per davant meu, en una carrera molt millor que el meu pas d'ànec.
Lluís Mª

Piri ha dit...

Molt bona Pedro!

Només afegir que el Piri Júnior que surt al podi amb el Cristian, és l'Andrés Marroig, la última incorporació de la STP.

En breu, classificació trofeu STP!
Felicitats a tots els que hi vau participar!

Àlex

lorenzo ha dit...

Hola Companys,
Vaig fer el 44 de la general amb 1:03'... 3er de la meva categoria +40 anys.
Una abraçada a tots.
Llorenç.

NEMO ha dit...

Felicitats a tots plegats. Sou els millors no com un servidor.....

Salut a tots.

Motoret ha dit...

Collons els Peques com apreten!!!