dissabte, 12 de març del 2011

TRANAMARESME 2011 - La crónica

La Transmaresme es una cursa lineal que surt de Santa Coloma i arriba a Santa Susana. Son uns 80 km dels que un 90 % son per pista amb un desnivell acumulat positiu d’uns 2.200 m. Es una cursa apta per a tothom que estigui mitjanament entrenat. Això si, cadascú al seu ritme perquè es una cursa molt llarga i no t’has de deixar portat al inici on es te tendència a anar per sobre de les teves possibilitats. En aquesta ocasió et podies fixar un objectiu d’acord a un hipotètic diploma en funció del temps en fer-la; diploma d’or en menys de 5 hores, d’argent en menys de 7 i de bronze en menys de 9.




Mentre uns corrien pels carrers de Barcelona, uns altres estàvem pedalant de punta a punta del Maresme en BTT. Es el que te ser un club multidisciplinari......


La sortida era a las 8 h a Santa Coloma amb uns 300 participants i un bon ambient “BBTero”. Vaig fer una mala sortida perquè malgrat estava ben col•locat, molta gent va sortir per fora del arc i em vaig quedar atrapat, lo que va fer que al principi no rodes molt còmode i em trobes algun tap. Lo bo es que vas passant a molta gent i això també anima.



El trajecte era totalment “ciclable” es a dir, no es tenia que desmuntar en lloc encara que anaves trobant alguns trams de força pendent i malgrat que les baixades no eren massa tècniques, eren molt ràpides i tenien el seu “que” d’adrenalina.



Tota la cursa estava marcada perfectament amb cintes i guix i a cada cruïlla amb alguna carretera i havia voluntaris. Fins i tot hi havia cartells just abans dels llocs considerats perillosos que anaven força bé per al menys ficar la ma al fre i està preparat per si de cas.... En resum, tot molt ben organitzat per la botiga Tomas Domingo, felicitats.



Realment, no recordo gaire el recorregut, se que vaig passar per unes vinyes a Alella on pujaves fent zig-zag amb el plat petit, travessar la carretera de Font de Cera, la Carena, passar per la Mútua i la baixada del Duatló de Cabrils fins la riera d’ Argentona i de la resta ni idea, era tot nou per a mi i amb prou feina tenia en anar concentrat. Per sort portava el GPS i vaig deixar el track gravat per fer-ho amb més calma i gaudir del trajecte.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1520410

Durant el recorregut hi havia dos avituallaments ben assortits segons em varen dir però no vaig parar. En aquesta ocasió portava la motxilla d’hidratació i les barretes necessàries per fer la cursa de “tirón”.



Un cop arribaves, si que hi havia el típic avituallament, un excel•lent servei de massatges ( i es que trobar-te a la teva fissió a la arribada no te preu) un lloc per netejar les bicis, un altre on l’engrassaven, etc.... i la parada de tren just al costat per tornar a casa.





A destacar el gran paper dels nostres; El Jaume Caro va quedar el 16 i durant els primers 10 km va liderar la proba…. Que animalot , El Juanma, el 14 i el Titi el 7, brutal tenint en compte que el primer va ser el Roberto Heras i només li va treure 15 minuts !!!! i això que diu que no entrena (Encara que m’ha dit un ocellet que treballa al Favela que el rodillo no para mai quiet…..Titi, que al final tot es sap ¡!!!!) Per la meva part 4h15 i el 55 de la general i content en aquesta proba que em feia una especial il•lusió.

Per acabar, una divertida tornada tots plegats amb tren fins a Sant Adrià per pujar pel costat del riu Besos fins a la sortida on teníem les furgos… això si a ritme tranquil, com diria el Juanma “a tu ritmo” Que cabr´… Una mica més i no arribo.....

Us deixo el link de la classificació.


http://www.tomasdomingo.com/classificacio.pdf

5 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Xavi estas fet un toro. M'aagradat aquesta frase: "Mentre uns corrien pels carrers de Barcelona, uns altres estàvem pedalant de punta a punta del Maresme en BTT"...es que jo estava dormint, mira si som miltidisciplinaras, ja,ja. Salut in força Piri!

SGI ha dit...

Ole! Diploma d'or!!!

Sergi

Ricard Cesari ha dit...

Felicitats!!
Jo estava apuntat,pero amb un esguinz no m'atravia a fer-la!

Sol ha dit...

Noi, per la redacció de la crònica he sabut que eres tú ja veus tantes hores a l'aigua que et conec sense que diguis el teu nom. Moltes Felicitats!!!! amb raó aquest matí estaves cansat.

Pedro Hidalgo ha dit...

molt bona cronica i millor resultat. felicitats a tots cracks!!!!!