dilluns, 21 de març del 2011

Intermon Oxfam (IO) Trailwalker

Necessito la vostra ajuda!!! Com molts de vosaltres ja sabeu, m'he inscrit amb tres amics a la Intermon Oxfam (IO) Trailwalker. Es tracta d'un cursa solidària que IO organitza arreu del món amb l'objectiu de recaptar diners per finançar els seus projectes en més de 40 països d'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

Els equips participants estan formats per 4 persones i aquestes 4 persones han d'estar juntes durant tot el recorregut (no s'admeten relleus). Cada equip compta també amb 2 persones d'equip de suport que es trobaran als avituallaments proporcionant-los menjar, aigua i roba.

Us convido a què visiteu la pàgina web perquè pugueu saber més sobre aquesta cursa (http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/que-es-tw).

Com us he dit abans m'he inscrit amb 3 amics més i hem format l'equip "Efecte 6x100", així que ara tenim els següents reptes per davant:

1) Reunir 1.500 euros en forma de donatius per a IO.
2) I només si aconseguim el primer repte, podrem participar en la cursa de 100Km que es farà els dies 7 i 8 de maig. .

Per aquesta raó, estem organitzant una rifa solidària i entre totes les persones que s'animin a col•laborar farem dos sortejos:

- Un pack d'experiència "aventura" per a dues persones, el dia 5 de maig.
- Un pack d'experiència "benestar" per a dues persones, del dia 6 de maig.

Per a cada donatiu de 5€ us donarem un número per a les dues rifes. Així podreu provar sort dues vegades amb un sol número!!!

Podeu fer els donatius directament a través de la nostra pàgina web d'equip (recordeu que el nostre equip es diu Efecte 6x100):
http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/efecte-6x100
Indiqueu el nom i cognoms i que sou dels piris i jo us faig la reserva dels números i us els dono el proper dia que us vegi.

O si preferiu me'ls podeu comprar directament a mi . A partir d'avui, miraré de portar el material de la rifa a tots els entrenaments i estar entre 5 i 10 minuts abans perquè ens doni temps (normalment vinc als entrenaments de córrer de dilluns i dimecres a la tarda, i a nedar els dilluns i divendres pel matí).

Teniu en compte que tots aquests diners són per a Intermón Oxfam i que nosaltres l'únic que guanyem és la il•lusió de participar en un esdeveniment solidari com aquest.

MOLTES GRÀCIES per la vostra ajuda!!!

Cristina.