diumenge, 20 de març del 2011

IronTrail Les Medes

Tercera edició del IronTrail Les Medes-Premi Lurbel el diumenge 12 de juny 2011 (Estartit), un triatló cross de característiques similars a les proves Xterra, peró amb l'atractiu d'uns circuits molt técnics i exigents, en un entorn molt salvatge.

Amb novetats i com sempre un format innovador: sense transicions, 3 sortides independents una per cada prova, converteix aquesta competició en única, aixó la fa encara més dura pel ritme de cursa.

Una competició pels amants dels reptes més durs, o qui vulgui pot competir en la prova o proves de la seva especialitat: Natació 1.800 metres, cursa Trail 13'5 km, Mtb 20 km.

Els circuits transcorren dintre del Espai Natural de les Illes Medes i el Massís del Montgrí, un territori espectacular.

La població de l'Estartit (Costa Brava, Girona) ofereix una gran oferta turística i de serveis per tots els participants i aficionats. I la data un clima inmillorable per gaudir de l'entorn d'una zona coneguda per les seves meravelloses platges.

I la competició del circuit IronTerra 2011, més informació sobre el circuit IronTerra al web http://www.ironterra.org/ o enviant un mail a ironterra.org@gmail.com .