dimarts, 19 de gener del 2010

Trail Blanch de Fontromeu, la crònica


Aquest passat cap de setmana es va celebrar el Trail Blanc de Font Romeu que a última hora i per diferents motius es va passar a dir La Romeufontaine i que te la peculiaritat de que es tota sobre neu.

Dos Piri varem assistir a la prova de 23 km, En Fran Arechaga i el Xavi GT
A les 9 primera sortida neutralitzada per dins del poble per fer uns 2 km fins arribar a la sortida definitiva ja sobre la neu. Temps just de ficar les cadenes al calçat i sortida cap a munt!!!

Tots dos varem plantejar una cursa conservadora perquè tampoc sabíem que ens trobaríem allà dalt i de fet era el primer cop que fèiem una cursa sobre neu.

La cursa es podria dividir en dos; una primera part d’uns 15 km pràcticament de pujada fins arribar a dalt de l’estació d’esquí de Font Romeu i després baixada fins al poble. Tota ella combinant trams de neu dura, ventada i sense trepitjar per camins, corriols, pistes d’esquí i camp a traves, lo que feia que realment el traçat fons ben variat i si a això i afegim el paisatge dels Pirineus i la Cerdanya fa que la prova sigui espectacular i diferent.

En referència a la cursa en si, després d’un primer tram molt conservador, em vaig trobar força còmode mantenint el ritme de pujada i guanyant posicions i no va ser fins a la baixada que em van passar alguns corredors perquè ja portava els peus encetats de tanta aigua. El Fran va mantenir un ritme conservador perquè deia que anava poc entrenat, però al cert es que va arribar força sencer a l’arribada tot i tenir certs problemes al calçat amb les cadenes que li van fer perdre temps.

Com a resum, podem dir que tant el Fran com jo varem gaudir de valent i varem arribar molt sencers.. així que Fran, l’any proper a per la llarga !!!!! Això si el Fran va marxar massa ràpid i es va perdre uns bons massatges a les cames !!!

El resultats :

Xavi Garcia Torras 2h 36 72 a la gral 28 a la categoria VM1
Fran Arechaga 2h 48 118 a la gral 58 a la categoria HSE

XGT

2 comentaris:

Sol ha dit...

També molt campiooooooooooooons.

Ens veiem,

Sol

Jimbo ha dit...

Enhorabona parella!!!! No esperava menys de vosaltres!!!!

Una abraçada