divendres, 1 de gener del 2010

Palomares Atac!


Per acabar l'any uns quants Piris no vam tenir millor idea que fer uns quants metres al mar. Força vent i una mar bastant mogudeta van fer que escurcéssim uns metres sobre la idea inicial i que canviéssim també la direcció de la “travessa”. Començant davant la Torre d’en Nadal, vam acabar al Palomares. Alguns amb un mínim de criteri ens vam posar el neoprè, d’altres com el Juanjo i el David, “a pelo”. A l'arribar, xocolata calenta, coca i una mica de cava per brindar pel nou any. Primer any d’una iniciativa a la qual l’hi anirem donant forma per acabar-la convertint en tot un clàssic. Jo ja proposo nom: “Palomares Atac!

5 comentaris:

NEMO ha dit...

No farem mes croniques, però si està be la iniciativa al "PALOMARES ATAC". En fin, una experiencia molt bona per els que molts de nosaltres lliutarem per consolidar. Gràcies Naxete per la cronica i molta SALUT

Anònim ha dit...

Felicitats i Bon Any companys, molt valents, avui m'he ficat a la piscina a 30 graus.

Sol ha dit...

Quin èxit de convocatòria, no m'ho esperava. Bon Any a tothom.

Sol

Barbara P ha dit...

Super la idea de 'Palomares Atac!' yo estaba en Holanda patinando sobre el lago...el año que viene me apunto a la convocatòria en Vilassar!

FPanda ha dit...

Premio "jabatos del año": Juanjo y David. Menuda mariconada el ironman frente a tirarse a pelo aquel día. Joder, todavía estoy impresionado.

Por otra parte, sólo ver la cara de felicidad de todos los que allí estuvimos, creo que se va a convertir en un clásico de la comarca.

Fran