dimarts, 5 de gener del 2010

Cursa dels Nassos, la crònica

El passat 31 de desembre alguns Piris vam decidir participar a la Cursa dels Nassos de Barcelona per acomiadar l'any. La convocatòria va ser a la Platja de Can Palomares i així vam poder veure com uns quants "penjats" (quina enveja que feien!!) es preparaven per fer l'última travessa de l'any i el que de ben segur es tornarà un clàssic al món del Piri.

Un cop a Barcelona ens agrupem tots els Piris que decidim participar junts (Fran, Jordi Abril, Pepe Ontiveros, Ian, Joan Julià i jo mateix), el Ramon Fuster va còrrer per la seva banda, acompanyant a algú, i no ens vam trobar. La tàctica de cursa, en principi, era sortir a disfrutar sense mirar el rellotge. Ens col.loquem tots a la primera sortida, just darrera del primer grup de participants. A la sortida el Pepe surt com un tret i comença tirar fort, l'Ian i el Joan el segueixen i el Fran, el Jordi i jo ens quedem totalment descol.locats i sense saber bé que estava passant. S'havien obert les hostilitats!!!

Amb el Fran i el Jordi comencem a accelerar el ritme i agafem a l'Ian, després al Joan i finalment al Pepe sobre el quilòmetre 1 i poc. El ritme que portem es molt bó i, sense dir res, decidim mantenir-ho. Avancem moltes posicions i continuem amb un ritme amb el que el Jordi i jo passem la meitat de cursa a 19'10''. Per problemes estomacals el Jordi es veu obligat a baixar el ritme i s'enganxa després amb el Fran per acabar la cursa junts. La resta acabem tots cadascú per la seva banda i ens retrobem tots a l'arribada.

Els temps en meta pels Piris va ser:

Jimbo - 38'27'' (pos. 429)
Jordi Abril - 38'54 (sense dorsal)
Fran - 39'55'' (pos. 690)
Pepe Ontiveros - 42'03'' (pos. 1149)
Joan Julià - 42'33'' (pos. 1253)
Ian - 48' (sense dorsal)
Ramon Fuster - sobre els 45' (sense dorsal)

Molt bona manera d'acabar l'any que demostra que allà on vagis trobaràs un Piri...

Jimbo