dimecres, 20 de gener del 2010

Pedalada Solidària per Haití


Hola a tots!

Des de la STP ens hem sumat a la iniciativa de Intermon Oxfam i Triatreves a donar suport a la pedalada solidària per la catàstrofe de Haití.

La convocatòria és dissabte 23 de gener a les 9:30 al km 0 de la carretera de les aigües (Barcelona).

Adjunto la carta dels organitzadors:

Amigues i amics,


Durant aquestes últimes setmanes una catàstrofe ha entrat a casa nostra. La mort i la destrucció que veiem cada dia projectades en la pantalla del televisor i impreses a les portades de tots els diaris no ens han de deixar indiferents. Haití ens necessita a cadascún de nosaltres. Hem de col·laborar, aportar el nostre granet de sorra i demostrar que ens podem mobilitzar, ajudar.


Proposem pedalar pel poble haitià, unir-nos en un gran pilot no només per recaptar fons, sino per demostrar que l'esforç de tots nosaltres pot salvar obstacles, coronar tots els ports, salvar mil·lers de vides.


Us convoquem a tots aquest dissabte dia 23 de gener al km. 0 de la Carretera de les Aigües (a dalt de tot de l'Avinguda Tibidabo) a les 9.30h.


Recomenem arribar amb transport públic o amb bicicleta.


Us esperem.


Les aportacions econòmiques les podeu començar a fer ara mateix al següent número de compte: 2100 1005 01 0200 145498 o bé el mateix dia de la pedalada a les urnes d'Intermon Oxfam.


Donat el caire de la pedalada, voluntària i sense ànim de lucre, en cas de lesió durant l'acte o de qualsevol problema sanitari, la responsabilitat serà a compte de cada assistent. Us preguem que aneu amb cura en tot moment.


Qualsevol dubte o consulta us podeu dirigir a info@triatreves.com o als telèfons 679476968 (Nacho) o 620500741 (Borja).


Intermon Oxfam
Club Esportiu triAtreves