diumenge, 5 de setembre del 2010

Una crònica del Buarriac Atac 2010

A les 8 l'ajuntament era una catifa de PIRIS, l'esperit PIRI inundava a l'ambient. A les 9 comencem a escalfa per la platja,Piri, Piri i mes piris i en general una atmosfera esportiva genial.
A les 9:30 anem capa la sortida, primera sorpresa em posen al segon calaix amb 100 o 150 persones davant, cagada la hemos. No podré avança a 100 persones de l'ajuntament fins al turo i evita la cua, em relaxo i no m'estresso.
A la línia de sortida Jordi P, Xavi GT, Xavi GM etc. Donen la sortida a las 9:45, surto a bon ritme i aconsegueixo passar a uns quants però no suficients, en arriba el turo semblava el metre i hi havia una cua important, arribo a dalt en 34 minuts pitjor que en els entrenaments, miro el rellotge i penso " tira endavant que queda molta cursa". La baixada del turo, amb el Ivan T., molt ràpid i passant gent però n'hi havia tanta que tenies d'anar amb compte per no fer mal a ningú. Baixada tècnica molt ràpida, a les antenes caic sense grans conseqüències i segueixo endavant a bon ritme. A l'entrada de banyeres un gel i a munt, se'm posa darrere Xavi GM que anava adolorit de cames i correm junts li dic que aguanti el meu ritme, apareix darrere Xavi GT, la baixada fins al Burriac la fem junts els tres però quan comencem a pujar XCT se'n va (cames noves :)). Comencem a baixar a bon ritme en les baixades esperava en XGM i en les pujades m'esperava ell (the Piri´s spirit) arribant a Cabrera s'afexeix el Jimbo (que anava sobrat) la pujada a cabrera punxo i a la baixada apretem, anem els tres a bon ritme. Ja estàvem arribant, 1 km a meta, l'últim tros per la riera molta sorra, demolidor, passem per sota de la carretera i ja estem, veiem la meta. El últim tros la fem els tres junts

Gràcies Jimbo i Xavi GM.

Força Piri
Andoni

4 comentaris:

NEMO ha dit...

Felicitats¡¡¡¡ Creec que no està gens malament poder correr amb gent tant qualificada. Sempre has de tenir una part positiva de la cursa, buscala que segur que està.
SALUT¡¡¡

Sol ha dit...

Campions!!!

FPanda ha dit...

Yo recibí mi lección de humildad. En casa puñetero avituallamiento se descojonaban de mi: "corre Fran, corre que tu mujer te está dando un repaso. Y ella sólo lleva 6,5km nadados esta mañana"
La mejor carrera de montaña del mundo. Gracias a la organización PIRI mil veces.
Fran
PD: Jimbo, me abandonaste en las Avejas solo con mis gemelos de madera... Jaajajaja

Anònim ha dit...

Felicitats campió, desprès d'uns mesos de patiment be la recompensa.