dimarts, 11 de maig del 2010

TERRA REMENCES, la crònica

Hola a tots!
Aquest diumenge es va disputar un clàssic de les cicloturistes de Catalunya, TERRA REMENCES.
Molts Piris hi van prendre part, encara que no va haver-hi una concentració unitària. La cursa era una bona prova per comprobar el nostre estat de forma ara que entrem a la recta final preparatòria dels triatlons de llarga distància.
Hi havia 2 circuits, el curt de 90 km i el llarg de 170. La sortida a Sant Esteve d'en Bas, la Garrotxa, un ambient de bicicleta impressionant, 3.000 aficionats a aquest esport es preparaven per enfilar-se pels diferents ports que té la prova.
El Jimbo, el Xavi Puig, el Nacho Pujol, el Frank Alonso i jo vàrem sortir junts i el primer port ja el vam agafar a un fort ritme, estava plovent una mica i no voliem pensar que aniria a més, però ens va agafar un xàfeg que tela!!! Xops i gelats, el vent acabava de restar-nos les poques forces que no destinavem a escalfar el cos, van ser uns 30 km de passar-ho malament de veritat, fem el segon port i pensem que si fem la curta ja haurem acabat, molt prudents a les baixades, el terra estava perillós ens plantem al punt on escollir si fer la llarga (80 km més) o acabar ja el dia i fer-ne 90, però som PIRIS, així que Bracons amunt, 7 km duríssims, a dalt el Jimbo arriba amb uns dolors als bessons que el van fer tirar avall cap a la sortida i els altres (Xavi, NAcho, Frank i jo) vàrem continuar, tornant a caure cap a Osona per començar al cap de pocs km un port llarguíssim, de bon pujar però molt llarg que ens deixava ja a l'últim descens que ens portava a la meta.
Personalment no puc dir que hagués disfrutat, la pluja, el vent i el fred van fer que ho passes una mica malament, no obstant, l'objectiu que era fer un bon entreno el vam aconseguir en escreix, i com deia Caissus Clay, i també Ramon G.: UN ENTRENO EN PLUJA VAL PER 3!!
Salut i Força!
Àlex

1 comentari:

Rita Udina ha dit...

Sou uns campions... quina moral acabar una cursa amb unes condicions tan adverses... aquest entrenament no val per dos, val per 100!!