dimarts, 30 de març del 2010

Half Marathon Water of Life, la crònica

Una altra mostra de que no pots caminar pel món tranquil i que en qualsevol racó pots trobar un d'aquells bojos que vesteixen de taronja i es fan dir PIRIS. El Frank Alonso ens deixa la crònica de la seva participació al Half Marathon Water of Life, Londres....

Qui no visita mai a un amic que viu a l’estranger?

Doncs aquest era el meu cas el cap de setmana passat a Londres.

Així, amb l’afany de no parar d’entrenar, vam aprofitar per a buscar alguna proba atlètica sabent que ara n’hi ha moltes allà ja que en poques setmanes hi ha el Marató de Londres (una de les Five Majors), i… voilà!

Vam trobar una Mitja Marató en una de les zones més boniques de les afores de Londres, a uns 50km a l’Oest de la ciutat.

Una proba de petit format, 448 corredors, amb fins benèfics on la gran majoria dels voluntaris eren africans, donada que la cursa era per a recaudar fons per fer arribar l’aigua a tots els pobles del continent africà.

Amb un traçat típic d’altres èpoques del passat: camins sinuosos en plena natura resseguint el riu Tàmesis, i prats verds sense traçar per on creuava la cursa.

Una experiència curiosa i singular, molt recomanable pels amants de la natura i dels paisatges típics de l’Anglaterra més vucòlica.

Una cursa ideal pels genolls, ja que tot el traçat era sobre terra o gespa, i clar, amb cronos relativament alts, en el meu cas 1h43m (lloc 72 de 448 particpants).

Si mai teniu curiositat per a anar-hi: http://www.purplepatchrunning.co.uk/wateroflife/

Felicitats per acabar la Mitja Toni! I si mai tornes a viure a Catalunya, ara ja saps que al Piri gaudiràs!!

I ara, a seguir entrenant!!

Una abraçada a tothom,

Frank



Enhorabona Frank!!!!

2 comentaris:

Sol ha dit...

Frank, no pares. Pel que contes sembla molt maca.

Felicitats,

Sol

NEMO ha dit...

Ets untodo terreno, jejejejejeje. Molt bona aquesta curse. Felicitats a tots dos.
SALUT