dimarts, 2 de març del 2010

FICAB, presentació

El Gabinet de Fisioteràpia de Cabrils FICAB es presenta als Piris amb descomptes especials.

Les línies de tractament van desde el senzill benestar, la prevenció, la recuperació, la disminució de les àlgies, la readaptació a l’esforç o el manteniment esportiu.

Els tractaments realitzats al Gabinet de Fisioteràpia estan basats pràcticament al 100% en tècniques de teràpia manual, ja sigui a nivell osteopàtic o de fisioteràpia, per persones degudament titulades i altament qualificades.

La nostra vocació esportiva ens porta a voler aplicar els nostres coneixements en el món de l’esport a nivell terapeutic, per ajudar a l’esportista a mantenir un alt nivell de salut física, prevenir lesions, millorar el rendiment i d’aquesta manera progressar en la seva disciplina.

TOTS ELS SOCIS DE LA SECCIÓ TRIATLÓ PIRI, GAUDIRAN D’UN 15% DE DTE. SOBRE ELS PREUS OFICIALS DE QUALSEVOL SERVEI QUE OFEREIXI EL GABINET DE FISIOTERÀPIA DE CABRILS.

EL FICAB OFEREIX A LA STP UNA SÈRIE DE FORFAITS MITJANÇANT ELS QUALS S’OBTÉ UN PREU ENCARA MÉS ESPECIAL PEL PAGAMENT D’UN PAQUET DE SESSIONS, JA SIGUI D’OSTEOPPATIA, FISIOTERÀPIA O MASSATGE DE DESCÀRREGA.

A més es crearà l'ESPAI SALUT, on desde el blog de la STP es podran fer preguntes referents a la fisioteràpia i als seus tractaments i es rebrà resposta de professionals qualificats, així com hi haurà entrades especials de temes que de ben segur seran interessants per nosaltres.

Podeu conèixer a l'Òscar, "el fisio" a partir d'avui als entrenos STP.

Salut Força i estiraments!!!