dijous, 18 de març del 2010

CAPE EPIC 2010

Hola a tots!

Aquest diumenge 21 de març comença a Cape Town, Sud Àfrica, una de les proves més importants del món de mountain bike, la CAPE EPIC.


Més de 600 equips es donaran cita en aquesta dura prova, amb la intenció de superar les 8 etapes, els 725 km i els més de 13.500 metres de desnivell positiu d'aquesta mítica cursa.


Un equip del Piri hi pendrà part, el Sintu i jo marxem demà a defensar els colors a l'altra punta del món.

Els nostra objectiu és molt clar, DISFRUTAR i VIURE l'experiència a tope, per diferents raons no hem pogut preparar la prova com es mereix, però de ben segur que la motivació i les ganes ens faran arribar a la meta.


No volia marxar sense agraïr a tots els que m'heu ajudat en aquesta aventura, la primera sortida amb btt amb el Juanma, el Titi i el Tito, em van fer veure que això del mountain bike és diferent a la carretera, i mooolt dur!! Després el Raul Oriol, l'Àlex Ramírez, el Ramon Gonzalez, el Jaume Oliveras i l'Albert Jorba, em van donar la confiança i tranquilitat per poder superar una prova d'aquestes característiques, i com no, el Nico, Jordi Abril, Santi López i els altres companys de les sortides llargues amb bici de carretera, apuntant-se sense protestar a les meves propostes de 6 ports... i empenyent-me a esforçar-me i a agafar la bona forma. I evidentment al Sinto, qui m'ha liat en aquesta història, però també, qui ha estat al meu costat en els entrenos i amb qui de ben segur viurem una gran experiència!


MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!
Intentaré mantenir-vos informats!


Salut i Força!! (la necessitaré!!!)


Àlex

8 comentaris:

Txell ha dit...

Molta sort Àlex.
Ja veuràs com tot anirà molt i molt bé!!!


Muics,

Txell

Jimbo ha dit...

Molta sort a tots dos i molt ànims!!!! Disfruteu i no oblideu enviar alguna coseta de tant en tant que estarem pendents...

Xavi García ha dit...

Molta sort, segur que feu una gran cursa !!!!!

Gus ha dit...

molta sort i a disfrutar a tope...!!!

Xavi Puig ha dit...

Molta sort campions i molt disfrute, segur que ho feu molt b�.
Si necesiteu alguna cosa.....
Que vagi molt b�.

MENDI ha dit...

Molta sort Alex, segur que ho feu de conya. Vaya enveja...

Ja ens mantindràs informats.

FPanda ha dit...

Suerte desde tierras valencianas. Esta noche quemaremos una falla por vuestra carrera. Fran

Sol ha dit...

Que vaya muy bien.

Mucha suerte y a disfrutar.

Sol