dilluns, 15 de març del 2010

Entreno dels 6 ports, la crònica

Hola a tots!
Aquest cap de setmana hi havia un entreno de bici de carretera programat que sortia dels entrenaments habituals, feiem 6 ports del Maresme i els 2 últims en arribar a dalt de cada port quedaven eliminats (virtualment, seguien la ruta però "fora del joc").
16 Piris es van concentrar a la Rotonda de Cabrera, primer vam anar rodant tranquil·lament fins a Mataró per la N-II per enfilar la carretera de mata fins a Arenys de Munt, allà el grup es va estirar i ja va coemnçar la guerra per arribar a dalt de COLLSACREU. (el grup ja es reduïa, quedavem 12).
Entre ports rodavem en grup, i ens esperàvem abans de començar un altre port. El tram de Sant Celoni a Llinars va ser una mica accidentat, per sort no va passar res, encara que una caiguda i una punxada haguessin pogut espatllar una gran jornada d'entreno.
El segon port, Can Bordoi, era el punt de retorn per molts Piris que havien vingut amb el temps just i altres amb les forces justes, ara quedavem 9, la pujada al collet va ser tranquil·la, i després d'un avituallament ja encaminavem cap a la Roca per pujar PARPERS, aqui si que va tornar a haver-hi ritme, el Santi amb unes molèsties a l'esquena després de baixar el port va marxar i va deixar a 8 valents amb la intenció de acabar l'entreno.
Tocava pujar a Òrrius desde Argentona, el Sergi, que ja s'havia ensenyat en els ports anteriors, anava tard, i després d'arribar a davant a Òrrius va fer mitja volta i va deixar a 7 Piris (Jordi Abril, Kike, Sintu, Nico, Chumi, XGT i Àlex) disposats a coronar l'últim escull, FONT DE CERA, rodadeta en grup fins a l'entrada del port i últim esforç per conseguir l'objectiu del dia, un entreno de qualitat amb un ambient genial.
Com no podia ser d'una altra manera, les estirades a la N-II van ser-hi presents i vàrem acabar de donar tot el que ens quedava.
Després de Setmana Santa repetirem, a veure qui s'apunta!!
Salut i Força!
Àlex