dissabte, 21 de febrer del 2009

Pedals de Foc nonstop: Inscripcions obertes


Preneu nota d'aquesta notícia publicada a la web de Probike.
Les inscripcions s'han de fer a http://www.aranvacances.cat/
alla trobareu tota la informació relativa al raid.

PROBIKE NO CO-ORGANITZARÀ LA NONSTOP D'AQUEST ANY
Des dels seus inicis, ara fa 20 anys, que PROBIKE fomenta l'ús de l'esport organitzant activitats per a tots els seus clients i amics. La il·lusió, la qualitat dels llocs i dels itineraris, la millora contínua de la logística i preparació, i l'atenció al participant són la base per a la qual hi treballem amb tanta energia i dedicació. I són precisament aquests valors, com la il·lusió en assolir nous reptes, el que ens motiva i el que volem transmetre a tots quan organitzem les activitats.
És per aquest motiu que, enguany, PROBIKE ha decidit no co-organitzar la Pedals de Foc NONSTOP PROBIKE-TREK 09 al no poder comprometre's amb el grau de dedicació que requereix l'organització i millora d'una prova d'aquestes característiques.
Agraïr a Pedals de Foc, a Trek, a PowerBar, Suunto i a la resta de patrocinadors, a la Lola, a l’Elisa d’Aranvacances, a tots els allotjaments de Vielha, Espot i Torre de Cabdella, als Mossos d’Esquadra, al Conselh Generau d’Aran er Ajuntament de Vielha, als col·laboradors i a tots els que, directa o indirectament, han contribuït a que tres anteriors edicions de la Pedals de Foc NONSTOP hagin estat tot un èxit.

INSCRIPCIONS
Tots els interessats en participar-hi podeu contactar amb:

ARANVACANCES.
Tel 902 160 242
nonstop@aranvacances.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

va home,va! això no ho fa ningú.