diumenge, 9 de gener del 2011

Som Piris! TriPiris!: Jordi Marsal




Com a preàmbul dir-vos que refaig la meva presentació ja que sóc Piri des del setembre del 2009 però només m’he deixat veure pels entrenaments un mes (novembre 2009), ¿Es que aneu tant forts?. Bé, la feina i unes inoportunes lesions que no acaben de remetre són les que em frenen una mica per venir a entrenar.

Hola, sóc en Jordi Marsal, d’ara en endavant en Marsal que no Marcel, ji, ji, ji,... ¿Hi ha una gran diferència, oi??? Tinc 37 anys i sóc de Barcelona però des de fa cosa de 7 anys que tinc fixada la meva residència a Vilassar de Mar. Tota la vida he estiuejat a Vilassar, aaaaaaah !!!! i a tot això cal afegir un avantpassat que va ser alcalde del poble, ¿Us sona el carrer Jeroni Marsal?

Tractaré de conciliar la meva vida laboral amb la esportiva sempre i quan la feina (viatges, reunions,...), ja que treballo en una multinacional americana: PepsiCo, ¿Qui no coneix la Pepsi, Gatorade, Lays, Matutano, Alvalle, Sunbites,...?, ¿Publicitat subliminal? No, home, no !!!! s’ha d’aprofitar l’avinentesa en aquests moments de crisi.

Bé, m’agrada practicar esport i principalment BTT. Ara mateix no tinc bici, he fet un encàrrec als Reis Mags i a veure si ...També practico moto de muntanya (enduro) i he començat amb la “flaca”. M’agrada la mar, la natura, la muntanya i de tant en tant viatjar, però per sobre de tot sóc un enamorat de la família. Tinc tres nebots que són un luxe i als quals m’estimo molt, mooooolt i mooooooolt !!!!

La veritat és que sóc conscient dels meus límits i per tant de fins on puc arribar però només espero seguir passant-m’ho bé fent esport i si pot ser envoltat de gent com vosaltres, doncs millor que millor, el problema és que no hi ha qui us pugui seguir (pel que recordo), ¿Hi ha secció de “veteranus”?

¿Objectius? Mentre no hi hagi pressió, com a la feina, doncs els que es posin per davant: raids, maratons, duatlons, BTT, triatlons, ¿Com? ¿Què he dit? No, no estic “cuerdo”, primer començarem pel principi, és a dir venint a entrenar, mica en mica, amb seny com a bon català.

Vinga, fora romanços i espero d’ara endavant anar-vos coneixen a tots i a veure si compleixo amb el propòsit d’any nou, vida nova. Per poc que millori em veureu pels entrenaments.

Ens veiem (quan pugui i em trobi millor, ji, ji,...), salutacions,

Jordi Marsal

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Re-benvingut, ja tenim patrocinadors per la Triatló Endurance!

Marsal ha dit...

Gràcies. Espero un dia d'aquests venir a entrenar, és un dir, amb el meu estat, ja veurem, ...

Tema patrocinadors: l'any passat ja vam patrocinar l'endurance, les coses estan dificils però ho podem estudiar.

Rita Udina ha dit...

oLÉ!