dimarts, 30 de juny del 2009

L'equip Piri de raids segueix lluitant per la 4a plaça a la Copa Catalana de raids de muntanya.

RAID INFERNAL GARRIGUENC

El passat 5 de Maig vam correr la 3a edició de l'infernal Garriguenc. Amb una orientació fàcil però amb un recoregut menys exigent de l'habitual vam recorrer els paratges de la Garriga, Pla de la Calma, Tagamenent, Cingles del Bertí, Bigues i Puigraciós. Tot plegat fent uns 60 de btt, uns 20 de trekking (amb un ràpel espectacular) i orientació i una prova aquàtica consistent a saltar al riu Congost. Tot plegat, en més de 9 hores... Com sempre, alguna cosa va fallar i quan als primers 20 km ocupavem la 3a posició, la meva cadena es va petar 2 cops. Aquest fet va fer que perdessim més de 30 minuts... Tot i així, després d'una bona estirada per part del Jaume i la Silvia, vam acabar el raid en 5a posició a 2 segons dels 4rts.




RAID URGELLISTÀN


Esperàvem amb ganes l'Urgellistàn perquè es corrien moltes disciplines (kayak, via ferrada, espeleo, descens de barranc, btt, trekking) en un entorn preciós com Coll de Nargó i Montanissell. En total uns 90 km i uns 2800 metres de desnivell total. La sortida va ser a les 6:00 amb una orientació urbana. Aquesta s'acabava arran d'aigua on s'agafaven els kayaks i es recorria tot el pantà d'Oliana fins la ferrata Regina. Aquí va començar el problema quan la Sílvia amb una mica de febre es començava a queixar de que estava agafant fred. Al sortir de la via ferrata ja tot li costava més. Finalment, després d'una caminada de 15km fins a Coll de Nargó, i abans d'agafar les btt per fer els trams que venien, decidim abandonar... Hi ha cops que no val la pena forçar la màquina....Abans, però, amb el Jaume vam voler aprofitar que estava el barranc del Forat de Boixols equipat amb cordes i ens vam anar a remullar!!




Això vol dir que, ara per ara, estem lluitant per la 4a plaça. Queden uns 4 raids repartits entre Setembre i Octubre....

Apa, a10


JORDI FERRER

1 comentari:

Sol ha dit...

Molt bé piris, molts ànims i que la Sílvia es recuperi aviat.

Sol