dimecres, 3 de juny del 2009

III Cap de Rec -Caminada de Resistencia-

Sembla que hi ha febre de competició aquest mes de juny ja que uns quants Piris ens han fet arribar la proposta de la Cap de Rec, cursa del calendari de la FEEC de Caminades de Resistència.

Ull que s’ha obert un nou període d’inscripcions. Cal fer-les efectives en un termini màxim de 24 hores després de la preinscripcio. http://capderec.wordpress.com/04-inscripcions/


http://capderec.wordpress.com/05-itinerari/

Dia de la III Marxa: dissabte, 13 de juny de 2009.Hora de sortida: 6:00 h del matí.Hora de tancament: 21.00 h.Lloc de sortida i arribada: Refugi de Cap de Rec (Lles, Cerdanya).

La III Marxa de Cap de Rec és una prova de resistència, no competitiva, oberta a tothom, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i que forma part de la XII Copa Catalana de Marxes de Resistència que promou la FEEC amb les entitats excursionistes catalanes.

A través de 51 km d’alta muntanya se circumval·la la Tossa Plana de Lles (Cerdanya) amb sortida i arribada al refugi de Cap de Rec, tot alternant camins i pistes per indrets d’alt valor paisatgístic, natural i històric. Prop de la meitat es fa per territori d’Andorra.

Distància total: 51 km Desnivell acumulat: 5.100 m Altura màxima: 2.572 m. Altura mínima: 1.238 m. Altura sortida-arribada: 1.969 m. Desnivell màxim: 1.340 m. Malgrat que els camins i el sòl no tenen cap tipus de dificultat tècnica per a la gent acostumada a caminar, cal tenir en compte el fort desnivell i l’altura de tota la marxa

Molta sort als Piri muntanyencs!

Marc

3 comentaris:

RAUL SALES ha dit...

estic intentan fer la inscripció,quedan 20 places
la pagina de la feec no deixa fer la inscripció.

RAUL SALES ha dit...

interessats en fer-la:

- GUS
-JUANJO
-JAVI
-RAUL SALES

Gus ha dit...

Inscripcions tancades sense PIRIs a la linia de sortida...!