dimarts, 20 de gener del 2009

TRAIL BLANCH, la crònica

Font Romeu 9:15 del matí,


en Ricard,Ramon Fuster, Javi,Ramon llibre i jo ens trobem sota l´arc de sortida amb polaines i barretina. Bona temperatura i pocs nuvols, a priori, tot apunta a una cursa agradable i sense complicacions per córrer.

Ens situem per la meitat de uns 600 corredors apox, tret de sortida i dificultats per sortir amb condicions, molt gruix de neu i el tipic embut , decidim anar els primers km junts i disfrutar del paissatge, però hi ha masses corredors i ens separem.

Els tres primers km de pujada de un en un i a ritme lent , cridant piriiii!! ens anem situant i reagrupant. km 3 per fi una pista de pujada que ens portarà al primer avituallament situat al refugi de la calma 2100m. En Ricard marca el ritme i podem avança a molts corredors.

Comença una forta baixada, hi ha un bon gruix de neu 30-40 cm de neu verge. Fins aqui ,km 10 estem disfrutant moltissim , comença la pujada per la cara nord i costa molt caminar, la neu ens arriba als genolls, el esforç per avançar és enorme, fa fred i els peus estan molls.

km 17 arribem al llac de les boullosses, fem 1,5km per una pista, és un descans poder córrer!! ens enfilem a la última pujada i les cames ja fan figa, neu per els genolls i en fila india.



Per fi arribem a una pista de baixada de 6km que ens portarâ a meta.


Total 26km amb el meu garmin i 4h14min.

Molt dura i molt guapa.


ROCKY

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina enveja sana!! Jo estava inscrit a la caminada blanca y i la Trail de 24Km... però me passat 4 dies al llit amb angines i molta febre.

Ivan Puerto

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots 5, sou uns cracks!
Que guapa una cursa en aquests paissatges!
Sergi