dimarts, 20 de gener del 2009

Crònica Duatló de Muntanya de Vallirana

Hola a tothom,

El passat diumenge es va celebrar la duatlo de muntanya de Vallirana. Aquest any havien canviat el circuit de bici desprès de l'ensopegada de l'any passat on a mes de ser un pedregal es va perdre bona part del grup capdavanter.

La participació Piri va estar formada per: Silvia, Jaume, Sergi, Jens, David Caceres i Marc. Els supporters van estar representats per la Libia i Nuria.Tots teniem bones expectatives en la classificació degut a una baixa participació i a fer un bon paper de cara a la preparació per la duatlo de Mataro.

Arribem 45 minuts abans, el dia es presenta clar i amb el sol per sortir en questió de minuts.
Per un dia penso, per fi un dia per escalfar amb tranquilitat i de bona manera, que em permeti sortir a un ritme decent i que no m'ofegui. Doncs, je je, anant al trote pel bosc del costat, rebrincada del turmell amb una pedra i sento "crack!", de seguida noto que ha estat algo greu, com gairebé no puc caminar en el quart d'hora que faltava per la sortida ja no arribo a boxes i em quedo pel trajecte de la cursa a animar al reste de Piris.

Un cop a boxes, cap a l'ambulancia sabent que poc es podia fer en aquell moment per saber l'abast real. No obstant, molt amables em van envenar el peu i donar una bossa de gel. A seure.

La transició del primer correr, en Sergi va arribar en 8º posició, un pel més tard en Jaume i el reste mica en mica. El circuit de bici eren dues voltes a un circuit de no molta dificultat técnica pero amb una rampa del dimoni.

Aqui el Jaume aprofita per posar-se en 7a posició, i el Sergi en 14a sabent que el darrer correr era de menys de 2 Km i no donava gaire marge de millora. Quan faltaven pocs metres per acabar la bici, la Silvia anat com un F1 en una pujada "es va estampar" contra un cotxe, amb el resultat de que va acabar el trajecte sense seient i amb dolor a la ma, tota una heroina. Durant l'ensurt, li va passar una noia i això va fer que acabes 2ª a la classificació femenina.


Per la part masculina, tots molt ben acabats, En Jaume consolidantse en la part alta a la General Absoluta del Circuit, en Sergi ja de Pro, en Jens cada dia mes en forma per muntanya i en David acabant amb un somriure més sencer del que semblava.


7. Jaume 1:36
14. Sergi 1:40
42. Jens 1:52
68. Silvia 2:04
90. David 2:18


Destacar el molt bon paper de tots, la genial 2ª posició de la Silvia i reflexat en uns excellents punts com a equip que ens permeten escalar dues posicions a la general de clubs.



Per acabar, visita a urgències a la Teknon, on en Jaume carregat de paciencia i amabilitat va fer més amena l'espera de resultats de les radiogràfies de la Silvia i en Marc. Al final pitjor diagnostic del l'esperat: Silvia fisura en el radi i Marc esguinç de turmell i fisura en el perone.


Ens veiem a Mataro i moltes gràcies a les supporters de Vallirana i a tots els Piris per l'ajuda i anims


Marc.O

4 comentaris:

Piri ha dit...

Boníssima crònica MArc!

JA et pots dedicar a fer guions per pelis, ara amb ferits i tot! ajjaja

Que us recupereu aviat!

Una forta abraçada i felicitats!

Àlex

Anònim ha dit...

Molts ànims Marc i Sílvia!
Que tingueu una ràpida recuperació!
Sergi

Anònim ha dit...

eii moltes felicitats pels resultats!!!

i molts anims per anar passant el millor possible les recuperacions!!

NaCaVi ha dit...

Moltes Felicitats i ànims als dos lesionats.