dilluns, 12 de gener del 2009

Crònica Duatló de Muntanya de Folgueroles

Hola a tots!

Ahir es va celebrar IV edició la Duatló de Folgueroles, que millor dit seria FANGueroles.

Les intenses nevades i pluges caigudes durant la setmana van propiciar tenir el terreny ben tovet, mulladet... empastifadet!, fins i tot havia alguna clapa de neu a algun marge i alguna que altra placa de gel a cotes altes.

La temperatura al arribar era de -2º, amb una intensa boira que un cop sobrepassat el migdia es va disipar.

La representació Piri que es va limitar finalment a en Marcel B, Toni A i Marc.O, els justos per a puntuar com a club... si tots acabavem.

Total inscrits varen ser 248, que treient els no presentats i retirats, van acabar 209

El primer tram de correr transcorria per camins rurals enmig de prats, amb alguna entrada a bosc i ja va ser un preludi de l'empastifada que ens esperava, la lluita entre els corredors per qui trepitjava menys fang va quedar patent.

El circuit de BTT era variat tenint de tot una mica, pujades llargues, trialeres de pedres, de sotobosc, d'arrels i aixó sí, fang "per un tubo". Si a Cabrils ja varem sortir ben arrebosats de fang, aqui va ser "Fondue de Fang". Circuit maco que en altres circumstancies es gaudiria encara més del que ho vam fer ahir.




En Marcel, en una aferrissada lluita per avançar al 6e classificat



En Marc, "Bandolero", ben tapadet que no fos que el costipat anés a més



En Toni, tot un campio en la seva estrena al circuit de duatlons de muntanya, aqui el veiem tirant de valent mentres els seus perseguidors van haver de desistir baixant-se de la bici

El darrer tram de correr era molt similar en quant a terreny que el primer sector.

Al final tots contents perque vam acabar.. sans i estalvis. En Marcel fent un paperàs en la seva segona participació al circuit de DM, acabant en una bonisima 7º posició. En Toni, amb un parell de coll.., acabant l'infern que varem viure. Ara ja podem dir que un cop feta aquesta esta preparat per qualsevol altre duatlo del circuit.
En Marc, amb el lema "participa i acaba com puguis", sobreposant-se al costipat.

Aixi la STP, malgrat el modest resultat per equips, ha escalat una posició en la classificació per equips. Cal dir que es crucial la participació en totes les curses del circuit de DM de al menys 3 piris.
Ens veiem a Mataro.

Marc.O

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona crònica Marc!!

Enhorabona als 3 i a Mataró a muerte...

Jose Mendiolea

Motoret ha dit...

gran Marc!! Gran!!!!!
Felicitats als 3!!!