dilluns, 12 de gener del 2009

Duatló de Folgueroles, els resultats

Hola a tots,
a l'espera de la crònica dels STP que hi van participar, avanço els resultats de la Duatló de Muntanya de Folgueroles que es va disputar aquest passat diumenge.
Marcel Batlle 7è de la general amb un temps de 1:51:34
Marc Orriols 105 de la general amb un temps de 2:28:23
Toni Abril 169 de la general amb un temps de 2:55:51
A més aquesta prova era CAMPIONAT DE CATALUNYA PER GRUPS D'EDAT, i en aquesta classificació, en el grup de 25 a 29 anys, el Piri MARCEL BATLLE va quedar 2n!!!
Per equips la STP va quedar 14.
Vull felicitar a tots els Piris que hi van participar, tan al Marcel pel seus increïbles temps i el seu pòdi, com al Marc, que segueix sent un dels Piris més actius i al Toni perquè ja l'hi ha agafat el "gustillo" a això e la competi!
Moltes felicitats a tots!!
Àlex.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal dir que malgrat el discret paper com a Club, hem aconseguit 31 punts, que ens permeten escalar una posicio a la general de Clubs i mantenir esperances de seguir a la 1 divisio.
Com s'acostuma a dir y donades les circumstancies del diumenge a Folgueroles amb 3 Piris, dos dels quals modestos; "en estos campos es donde se gana la liga"

Anònim ha dit...

Clar que sí Marc... bona feina!
Sergi

Anònim ha dit...

Merci Sergi, realment hauriem d'assegurar que tenim al menys 3 representants a cada prova, encara que no siguin de nivell, ja que punts aconseguirem segur i poden ser crucials a final del circuit per mantenir la categoria.

MARCEL BATLLE GIRÓ ha dit...

jo correre mataro i cap mes!! aixi que espero que entre els altres piris vagin puntuant i lany que be ja ens ho combinem millor per buscar una clasificacio!!!! cuidado amb el reus ploms que te una cantera que fa mooolta por!!!!!!!!!