dijous, 16 d’octubre del 2008

DUATLÓ D´ALTA MUNTANYA DE QUERALBS

Bona tarda a tots/es.



Com ja sabeu, molts PIRIS aquest cap de setmana fem la proba per exelencia de duatlons d´alta muntanya, "Duatlo d´Alta Muntanya de Queralbs". Aprofitant l´ocasió hem decidit passar el cap de setmana en companyia de tots el familiars per fer de soportters. A continuació passo a detallar com quedarem fer pujar tots junts, sobre tot si ha algú dels que heu confirmat l´hotel i pujant més tard, m´ho feu saber.
Quedem a les 10:00 del matí a les Piscines de Vilassar de Mar. Pujarem tot xino xano en direcció a Ribes de Freser on tenim l´hotel, Hotel Catalunya* per deixar maletes i BTT. Si dona temps els que fem la cursa podríem anar a trotar una estona 20-30 min per després anar a dinar a Ca L´Anna on tenim reserva cap a les 13:00-13:30 amb un menú tancat de 19€ (també hi ha menú infantil);
1er plat:
-Amanides
-Embotits de la casa.
2on:
-Carn a escollir a la brasa
Postres i cafès.
Després d´aquest tiberi farem un tomb per la zona, per després anar a recollir dorsals a Queralbs.
He negociat amb l´hotel, que el sopar de Dissabte serà una mica pensat per a nosaltres (pasta, arrós, etc.....). Esmorçar entre 6:00-6:30 del matí, i després de la cursa podem tenir una dutxa per a la nostra disposició.
Proposta per a la equipació: Proposo, que per fer mes equip, (tot i que ja ens sentirà tothom), podríem intentar anar el més iguals possibles. Així doncs la meva proposta es el Tritraje Mosconi amb samarreta tèrmica a sota i la jaqueta 2XU de la STP. Això només es una proposta, si algú té alguna que deixi comentari, jo he provat això per fer les transicions i va genial.
Si teniu algun dubte ho feu saber a través del blog o per e-mail (pedrohidalgo.btt@gmail.com).
Pedro

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Pedro moltes gracies per tot, ho tens organitzat de
puta mare ets una maquina en tot.
No seria aconsellable porta pantalons de corra llars o
pirates?
Fins dissabte.
Xavi Puig.

Anònim ha dit...

Hola a tots els Piris. Us donc un consell. Jo he corregut aquesta cursa durant les primeres quatre edicions, i crec que el tema roba és molt important. A l´hora de la sortida fot un fred que pela, però a la que comences a pujar et sobra tota la roba. Jo us recomano pantaló o malla curta i dalt maillot ciclista (per le butxaques) i com a molt uns manguitos. El paravent em sembla que es obligatori. Jo el portaria a les butxaques o si es pot, deixar-lo a la motxilla i agafar.lo en la transició bici cursa a peu. Penseu que si fa bon dia, passareu molta calor. I sino, amb el paravent i els manguitos vas que xutes (menys el sergi, que ha de portar buff, forro polar, guants llargs, etc). Això si, si aneu de paseo, tapeu-vos, doncs a dalt del Puigmal fa fred.
Ah, i us poso un repte a assolir: baixar de les 3hores 19 minuts que tinc jo (i el Puigmal segueix estant a la mateixa alçada, no ha crescut)
A reveure i molta sort a tots.

Pere Bossa

Anònim ha dit...

estic dacord amb tu Pere. l'any passat vaig anar tal i com dius i no em va sobrar ni faltar roba.

salutacions,

Marcelo.

Piri ha dit...

Que CABRONS!!!!! Al que s'acabi la fusta d'embotits de Ca l'Anita li dono 50 punts extres del trofeu STP!!
Molt ben montat Pedro! Enhorabona i gràcies!

No garanteixo res, però potser teniu suport extra al cim del Puigmal...

Amb el tema roba estic d'acord amb tot el què dieu, només 2 apunts:
-Jo amb el paravent també deixaria un buff, a dalt sempre fa fred i les orelles se'n ressenteixen...
-Si hi ha supporters a la sortida, us recomano que hi aneu amb una jaqueta o jersei i que abans de sortir li dongueu i sortiu a competir amb manguitos o samarreta tèrmica sota el mallot STP.

Molta sort a tots i a disfrutar del cap de setmana i de la cursa.

Àlex.

Motoret ha dit...

Això és organització i fer equip, sí senyor!!! quina enveja més sana!!

Molta sort a tots i disfruteu!!!

NaCaVi ha dit...

Doncs em sap greu, però jo tindré que donar la nota ja que no tinc la Piri-jaqueta. Estic esperant als models tardor-hivern 2008. Però casi millor. Així, quan entri a meta al cap de 6 hores ningú sabrà que sóc Piri. És més, cridaré que sóc del CN Mataró!!! ;-)

SGI ha dit...

Hola a tothom!
Per al·lusions... portaré tot l'armari de prendes i a última hora decidiré què em poso, però segur que aniré més destapat que l'any passat!
Sergi Andrés

toni abril ha dit...

Sou GENIALS!
Sort, Salut i Força Piri!!!

Anònim ha dit...

Merci Pedro perque la "previa" de la Duatlo sembla genial.
Jo intentare confirmar lo abans possible si pujo pel mati o per la tarda.