dimecres, 1 d’octubre del 2008

Resum de la reunió de planificació de temporada

Hola a tots!
Aquí va el resum del que es va dir a la reunió de planificació de la temporada del dissabte passat, si em deixo alguna cosa, afegiu-la als comentaris.
La reunió va constar de 3 blocs:
1) Presentació de la STP (explicació als nou vinguts de què i qui som)
2) Reptes esportius (necessitat de crèixer qualitativament i mantenir la filosofia STP)
3) Reptes organitzatius
En el primer bloc va fer una breu repassada a l'evolució de la STP, com ens organitzem (calendari de convocatòries), com ens comuniquem (el blog), un recordatori als esponsors i deixar ben clara la filosofia de la STP (divertir-nos fent esport).
El segon bloc presentava forces novetats respecte la temporada passada. La millora quantitativa i qualitativa n'eren els eixos.
Cal destacar que aquesta temporada es vol millorar la qualitat de la secció, per aconseguir-ho i mantenir l'esperit de diversió i d'equip que tenim, es va proposar crear 3 nivells d'entrenament.
  1. Iniciació: Programa de 3 mesos per posar-se en forma i poder accedir als altres grups
  2. Curta distància: Gent que vol sobretot fer proves de menys de 3 hores 30 minuts, aquí hi entren les duatlons de muntanya, triatlons esprint, olímpics i curses populars varies.
  3. Llarga distància: Curses de més de 3,5 hores, l'entrenament serà molt semblant al de curta, però en una època determinada de la temporada s'augmentaran molt més els volums.

Aquest nivells i els entrenaments de cadascun d'ells aniran dirigits per 2 entrenadors, el David Vergés i el Santi Pellejero, que a part de fer la programació de la temporada per cada grup, també faran entrenaments presencials (els que marco al nou calendari de convocatòries amb un *).

Amb aquesta millora el que es pretén és que tothom pugui tenir unes pautes d'entrenament per tal d'assolir els objectius que es posi en les millors condicions i seguretat d'evitar lesions possibles.

ELS ENTRENOS PRESENCIALS (amb entrenador) COMENCEN DIMARTS 7 de OCTUBRE.

El tercer bloc presentava uns reptes organitzatius per la secció on la involucració i empenta és necessària per tirar-los endavant. Com calia esperar la STP va respondre molt positivament i va decidir afrontar-los amb il·lusió.

D'aquesta manera, aquesta temporada, la STP organitzarà la IV Duatló de Muntanya de Cabrils, ajudarà en les activitats que es facin a la festa major del carrer del Carme de Vilassar de Mar i com no, estarà present en la cursa més important del nostre centre, BURRIAC ATAC.

Finalment es va fer un repàs a les quotes i preus per fer-se de la STP:

Matrícula: 10 euros

Quota anual: 50 euros

Entrenament i piscines: 30 euros/mes (pendent de confirmació)

Penjo al marge dret del blog, el nou calendari de convocatòries i les propostes pel trofeu STP 09.

No vull acavar sense agraïr-vos molt sincerament el vostre suport i entusiasme!

Moltes Gràcies!

Força Piri!!