dijous, 28 d’agost del 2008

Som Piris! TriPiris! Sol Torralba

Molts cops em poso en situacions molt més complicades del que jo percebeixo, i només me n’adono després de tornar a sortir d’una molt grossa. Ahí la foto...

sortint d’un sherac (grieta) amagat per un pont de neu al glaciar de la Valle Blanche de Mont Blanc (França). Gener 1999


Salzburgo (Austria) Decembre 2007 (falta la Pipa)

Vaig néixer el 16 juliol 1973 a València. Filla de valencià i càntabra, neta de basc i mexicana, dona d’asturià, des de fa 6 anys adoptada per Catalunya, previament adoptada per Lisboa, Mèxic, Buenos Aires, Varsovia, Munich i Linz, i en el futur qui sap, potser Nova Zelanda o Australia?. Total, que encara no sé d'on sóc, però tots els llocs m'agradan, tots tenen el seu encant.
Estic casada amb el Fran i tenim tres terratremols, la Carmen (gairebé 6), la Inés (3 anys) i la Blanca (1 i mig), i la Pipa de quatre potes. M'encanta la meva família.

Sóc economista i he montat el meu propi negoci Babytravelling, http://www.babytravelling.com/ de lloguer de material per a nadó. També treballo per a una multinacional, però ara estic de excedència.
Sóc TRIPIRI des d’abril i membre del Centre Excursionista i de la seva secció infantil.
M'agrada molt viatjar, viure en altres països i practicar esports, córrer (10.000m., mitjà marató i ara Burriac ATAC), nedar, snowboard (amb alguna sortida fora pista com la de la foto), ski, surf, submarinisme, vaig fer un salt en paracaigudes, senderisme amb les nenes. Això sí, m’agraden els esports a l'aire lliure, en contacte directe amb la naturalesa. L'escalada és el meu esport frustrat, sempre m’hauria agradat practicar-ho, i qui sap, potser encara m'animo.
Em fa vergonya dir que no vaig pas al cinema, no entenc gaire de música (m'agrada tot, des de el punk rock de Bad Religion fins a la clàssica de Bach), i llegeixo poc, de totes maneres com a llibre Preferit podria nomenar “Memòries d’una vaca” de Bernardo Atxaga (és per a nens petits però em sembla molt divertit amb un transfons històric molt dur).
La Furgo (Mercedes Fun, amb la part de dalt que es fa llit) a més del nostre cotxe és la nostra via d'escape. Sortim d'excursió i dormim tots 5 i la Pipa on més ens agrada (res de campings).
I els meus somnis per al futur? Bé, no sé el que faré en el futur, però sé que m'agrada tot el que he fet fins ara, sé que m'agrada seguir els nostres impulsos, que m'agrada conèixer gent, llocs, cultures, sé que m'agrada viure la vida i que sóc molt afortunada.

Petons a tothom,

Sol

10 comentaris:

Piri ha dit...

Sol, potser encara no saps d'on ets (geogràficament), però del que has d'estar ben segura és que ets una gran STP!!
Benvinguda!

Àlex.

NEMO ha dit...

Srta Torralba, molt bona presentació, he estat molt atent al teu curriculum, com mai. m'agradat i molt el que expliques i com ho expliques. Com diu el nostre Presi, ets una gran PIRI.

Prepara't que la temporada que bé, hauran nous reptes.

Benvinguda.

Motoret ha dit...

Sol, com el teu nom indica ets un solete!!
No m'extranya que hagis montat Babytravelling, amb el que has viatjat tu, i amb tres crios!!!!
Lo bo, és que encara et queda temps per ser Tripiri!!!!
Un exemple per tots els que diuen "Ja, és que jo amb un nen.....", per a que vegin que si hi ha ganes, tot és possible.

Anònim ha dit...

Sol, benvinguda, veig que les classes de natació a les 7 hrs t'han acabat portant cap al canto "fosc" del Piri :)

Per cert, records per en Fran, quina casualitat, he sortit amb BTT alguns cops en un grupet junt amb ell, l'Alex i l'Oriol.

Anònim ha dit...

Gràcies, pels comentaris.

Marc, ja li dic al Fran, a veure si tambè l'enganxem i es fa TriPiri.

Ens veiem!

Sol

Anònim ha dit...

Frisca, el día 6 estaremos toda la familia animando. Estamos muy orgullosos de ti, eres una mamá increible y el mejor ejemplo para tus 3 niñas que te adoran. Un beso de tu marido. Fran. (PD: te has olvidado de decir que eres una "máquina de reñir").

Anònim ha dit...

Che xiqueta, fa poc que ets Piri, però sempre et veig entrenant.

Ets una ironwoman total, admirable com combines els entrenaments amb les tres fieres, ja sabem que els que tenim nens hem de treure el temps de sota les pedres.

A veure si coincidim aquest any en les classes de natació.

Oriol, O rei do crol.

Un petó

Pedro Hidalgo ha dit...

Benvinguda Sol. Aixó del Piri enganxa i molt.... com diu Oriol encara que ets Piri de fa poc, jo també he vist com entrenas dur.

Anònim ha dit...

Vaja, vaja!, avui mateix t'he conegut en persona (duies els tres terratrèmols en bici i t'he comentat que tenies la roda de darrera fluixa), m'he quedat admirat de la manera com duies a tota la prole de forma d'allò més autosuficient, m'he queadt intrigat amb l'andròmina que duies penjant de la bici (per a dur la gossa?, per lligar-hi la tercera?), i després de comentar-ho amb el David Vergés, ja t'he posat nom: "Uff la Sol!, és una canya!". Déu n'hi dó quina marxeta, i ves per on, avui miro la güeb i et trobo presentant-te com a tripiri!, sí senyora, molt benvinguda!
Lluís Mª, que et demanaré consell per incorporar la dona i el fill a tant de viatge!

Anònim ha dit...

Hola Lluís Ma.,

Sí, es per potar la Pipa (la gosseta). Ens veiem!

Sol