dilluns, 11 d’agost del 2008

CRÓNICA TRIATLÓ TEROL



Bona tarda companys.
Acabo d'arribar de Terol i ja em demana en Motoret la crònica, "pues ahí va".
Aquest dos personatges son en BRUTUS i en DAVILIN. Ostia és una gran persona el noi, a la sortida del hotel SPA en direcció al Embalse de San Blas. Creec que van ser els únics en pujar en bicicleta. En fi, també estaba un company d'en BRUTUS, en PAU que aquest tenia tela, mireu....



La veritat que era un paio molt agradable però esportivament parlant era un CATACRACK amb tots els meus respectes es clar. Pau sóc molt de la broma TIO......

Els resultats de la prova varen ser els següents:

David Verges: 11.49 en natació (41), 36.51 en bici amb una mitja de 32.50km/h (84) i un parcial de 21.34 al correr (86). El temps final 1h.10'14" amb una posició final del 78.


Lluis Mª Bassa: 14.59 en natació (94), 37.52 en bici amb una mitja de 31.69km/h (90) i un parcial de correr de 23.27 (104). El temps final va està de 1h.16'18" amb la posició final del 96.

La veritat que ens ho vam passar molt bé, l'organització un èxit, els recorreguts molt guapos i l'ambient especial pel que a mi em respecte.
Trobada amb antics companys de piscina i que més vull demanar..... una mica menys de calor però bé.

Aquí teniu una altra prova del calor que vàrem tenir que soportar...



Sexy no?, jejejeje com no ha estat un triatló que estarà en el meu planning la temporada vinent. Així doncs la crónica està feta i els deures que tenia també jejejejeje.

3 comentaris:

Motoret ha dit...

Així m'agrada David que siguis diligent amb les meves peticions!!!

Felicitats als dos!!!

robert mayoral ha dit...

molt bon paper en una prova nacional, a buscar puntets pel ranking nacional, jejeje!

Anònim ha dit...

Ens faltava un piri per poder puntuar (si ens quedava algun punt!) al ràngking de clubs!
Per la resta una companyia envejable, en un lloc perdut (ara entenc perquè asseguren que Terol existeix!),amb 18ºC a les 11 de la nit i una calda important durant el dia però ben seca!
I una organització de la que hauria d'aprendre la federació catalana!
Lluís Mª