divendres, 29 de febrer del 2008

Tri-Piri News

Hola a tots!

Aquesta setmana hi ha forces novetats, sobretot de piscina.

NOU HORARI COMPLEMENTARI DE CLASSES DE NATACIÓ

La STP s'ha agafat amb ganes a la proposta del David i s'ha aconseguit crear un grup de mínim 6 Tri-Piris que permet tirar endavant aquests nous horaris.
Les classes seran dilluns i dimecres de 7:00 a 8:00 del matí, i no s'incrementa el preu respecte el que ja tenen les classes de la tarda (dimarts i dijous de 20:30 a 21:30). Així és que amb 10 euros/mes podem gaudir de 4 hores setmanals de classes de natació. (Ho hem d'agraïr al David Vergés).
Només cal recordar que les classes de matí comencen aquest dilluns dia 3 de març!

QUOTES ESPECIALS STP PER LES PISCINES

Aquest mes de març ja s'aplicaran les quotes especials de les piscines municipals de Vilassar de Mar.
Per tal de facilitar-ne la gestió hem aplicat la quota complerta (piscina + gimnàs) a tots els STP's que anem a les piscines. Si algú només utilitza el servei de piscines i no vol la quota complerta, que es posi en contacte amb el David Vergés i li farà el canvi.
Us demano un ús responsable de les instal·lacions i que tothom sigui conseqüent amb la quota que trïi. Qui agafa només el servei de piscina, no podrà pujar a dalt al gimnàs.

TRAJES DE COMPETICIÓ STP

A partir d'aquesta mateixa tarda, ja podeu passar pel CORRIOL a provar-vos la talla XL del traje de competició. M'agradaria poder fer lacomanda abans del 15 de març.
TAmbé hi ha la talla XXL i XXXL per si algú no li va bé la XL, però no me les han pogut servir, així que proveu la XL i a ull em demaneu la talla.

Per altra banda, les jaquetes amb l'estampat definitiu ja estan a l'SBR!

PROPOSTA DE DUATLÓ PEL CAP DE SETMANA
Aquest diumenge dia 2 de març alguns Tri-Piris farem la mitja marató de Banyoles i tornarem amb bici de carretera. De moment han confirmat (David Vergés, Manel Nogueras i Àlex Rebés), si algú més hi està interessat (Gus, Silvia, Ramon...) que es posi amb contacte amb mi i lligarem el tema logístic.

CANVI DE CALENDARI DE CONVOCATÒRIES

El mes de març ja no perdona!! Comencen els entrenament forts! Fixeu-vos en el calendari de convocatòries d'entrenaments que hi ha a la columna dreta i veureu que ja hem incorporat les classes de natació del matí i les sortides en bici dels migdies.
Aquest calendari, com ja sabeu, és orientatiu i ens indica unes hores on podrem trobar algun STP fent esport.

PRÒXIMA PROVA TROFEU STP

Recordo que la pròxima prova del trofeu STP és la DUATLÓ DE CARRETERA DE BANYOLES (10 km cursa a peu - 40 km ciclisme - 5 km cursa a peu) i es disputa el 30 de març!

MARATÓ DE BARCELONA

Aprofito el Tri-Piri News per desitjar molta sort als STP que segur que es deixaran la pell en aquesta dura prova (espero que es deixin la pell i no els genolls!)
MOLTA SORT A TOTS!


Salut i Força!

Àlex

6 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per la feina feta!
lluís Mª

Motoret ha dit...

Quantes News!!! "esto se mueve!!!"

Gracies!! espero representar bé al Piri!!!


PIRI!!!!!!!

Anònim ha dit...

Igualmet, felicitats per millora-ro tot.
Alex¡¡ no dixis la primera duatló de Vilassar de MAR.
Gracies,
Xavi Puig.

SGI ha dit...

Grans notícies!
Gràcies David per les classes de natació!
Gràcies Àlex per totes les gestions!
Força Piri!

Anònim ha dit...

Merci David per l'esforç i piri dedicacio. Per cert, jo dilluns no se com estare ai ai ia

Anònim ha dit...

molt currat presi,i David molt be x la teva part.a mi m'interesa lo de las clases de natacio pero aquest dilluns n se si vindre,a veure com acavo la marato,gracies

ramon fuster