dimarts, 26 de febrer del 2008

Crònica Cursa Orientació BTT

Dissabte es va iniciar la nova temporada de curses d´orientació en BTT amb la primera prova de la Copa Catalana que es va celebrar a Calders (Bages).
Prop d´una 60ª de bikers es van donar cita a l´esdeveniment que es va iniciar amb una temperatura al voltant dels 5 graus per acabar aprop dels 20. Dos PIRIS, la Betlem i el Pere, i van pendre part, tot i que defensen en aquest tipus d´activitat esportiva al XINO XANO. Els dos van guanyar les seves respectives categories (Dones Senior i Homes Veterans) amb un temps de 2h26´ per la Betlem i 1h45´pel Pere per realitzar un circuit tipus linial on s´havia de localitzar 19 fites (aproximadament 25 km).
Així doncs, comencem de la mateixa manera com vam acabar la temporada, amb dues victòries més que portaran el PIRI una mica més amunt.