dijous, 14 de febrer del 2008

Marcel Batlle, el Piri més mediàtic, a la Marathon des Sables

Abans d'ahir es va presentar la Marathon des Sables, i allà hi havia el nostre Piri, en Marcel al costat de Luis Enrique, en Joseph Ajram, l'ex jugador de Basket Toño Llorente,... i d'altres esportistes d'èlit.

La fotografia recull el moment de la presentació, que reproduia ahir dimecres el Mundo Deportivo.

La Marató de Sables és espècie de Dakar per a corredors de fons en la qual els participants han de recórrer una distància de 245 kms. en sis etapes pel desert marroquí del Sàhara, suportant temperatures extremes i carregant durant tot el trajecte amb el menjar i el material necessari per a dormir i descansar durant les nits. Aquesta és l'edició més dura de les 22 que s'han celebrat. "Ja és dolenta sort que aquesta sigui la més llarga de la història", afirma Luis Enrique, que mai ha estat en el desert. "Serà tot un repte, ja que es tracta d'una prova d'autosuficiència, en la qual hauríem de córrer cada dia carregant una motxilla que pesa uns 10 quilos i el menjar serà tota liofilizada. A més, has de calçar-te unes sabatilles un nombre més alt que l'habitual perquè se't inflen els peus...".

3 comentaris:

NEMO ha dit...

Marcel només voldria desitjar-te molta sort i ànim amb aquest repte tan mediatic al qual t'exposses.

ÀNIM I SALUT

MARCEL BATLLE GIRÓ ha dit...

gracies ja us anire informan. la roda de prensa va ser un exit!!! aprofitarem el tiron per recaudar diners per la fundacio a la qual donarem tots els diners maria garcia estrada, contra el sarcoma. en el meu blog no ho explico massa, pero el luis enrique us tindra mes informats.
http://luisenrique21.com/WordPress/
si algu vol donar diners per la fundacio que es possi en contacte amb nosaltres!!

anim piris!!!!!!!

Motoret ha dit...

Molta sort Marcel!! suposo que ja deus tenir ganes de cremar la motxil.la!